UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
11.751
Честитки за Интер...
Фан сум на Милан но вечерва навивав за Интер. Мило ми е за Пандев што го постигна овој гол, и уште повеќе ми е мило за Баерн.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Unaaaaa Magiiiiaaaaaa Goran Pandev :drk:

Направи кеиф Пандев... за кеифот да биде поголем ја опнав за 30 евра во живо да помине Интер понатаму!! :) :)

F

fantomX

Гостин
Можи да звучи крајно иронично, ама играчиве на Баерн Минхен очигледно имаат проблем со менталитетот. Ги сметав за главни фаворити за освојување на ЛШ сезонава, ама во ниеден момент не ми падна на памет дека германскиот гигант Баерн Минхен можи да има проблеми со менталитет. То е, остана Манчестер Јунајтед сепак откако Баерн и Арсенал ми отпаднаа одма. :kesa:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Се подзатворија Баерн второ и очекувано интер притисна очекував гол да дадат Баерн како изгубени во напад после вадењето на Робин и тој 2ката пропушти неколку топки при головите

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Нека се јави кај мене Bavarec да му дадам аватар, тајтл и потпис да го носит дури до финалето на ЛШ... Jbg, шо да ти прам? :D

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Само мене ми се виде, или пандев ги смени копачките на полувреме?:vozbud:

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Мангупот па се лутеше оти го вадат. Или мене така ми се чинеше? :)

I

IBIZA SOUND

Гостин
Можи да звучи крајно иронично, ама играчиве на Баерн Минхен очигледно имаат проблем со менталитетот. Ги сметав за главни фаворити за освојување на ЛШ сезонава, ама во ниеден момент не ми падна на памет дека германскиот гигант Баерн Минхен можи да има проблеми со менталитет. То е, остана Манчестер Јунајтед сепак откако Баерн и Арсенал ми отпаднаа одма. :kesa:
sigurno se zezas za ova :)

В

Вори

Гостин
Но,сепак да не забораваме дека голот на Ето од офсајд на кај се испостави како пресуден.Само кажувам,не ми скокајте одма.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Blue is the colour ! :lazgo:

Kajgana Shop

На врв Bottom