UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Greska.

Najaki se Barcelona posle Real posle Bayern.

Sega jas sum Hardcore Bavarec ama gledam koj e najdobar ne sum slep.

Etto go obra bostanot, Etto bese koga bese sega se sto ostana od nego e starata Slava isto ko da velis Mike Tyson e Mike Tyson, e ne e posto vo Boks sega ke go izedat ziv posto ne e toj sto bese.
1 bold: :pos: :pos: :pos:

2 bold: :pos: :pos:

3 bold: Едитирај го постот додека не го прочитале сите, смешно е, изгледа не гледаш ти фудбал, лајвскор типче си, знам јас.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
што да видам бе??..со цел памет тврдиш дека Баерн е трета најдобра екипа во светот..веднаш до Барселона и Реал мадрид???..дали си свесен што пишуваш или онака на бафтана го трошиш времето за глупости???

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Му се нафрливте сите на чоекот бе,знаете дека секогаш си се фалат себе си а и со таа германската лига го отекоа,но и вие претеравте.Ако 3 тогаш сигурно во најјаките 5 е.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Му се нафрливте сите на чоекот бе,знаете дека секогаш си се фалат себе си а и со таа германската лига го отекоа,но и вие претеравте.Ако 3 тогаш сигурно во најјаките 5 е.
Според ни вака е листата на 5 најаки тимови:
1.Интер
2.Интер
3.Интер
4.Интер
5.Интер

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
:kesa::kesa::kesa::kesa:

--- надополнето ---

Што мислиш???:vozbud:
Ништо не мислам баце некако многу тешко ми е да претпоставам шо би праел во ситуацијава :) :) :)

--- надополнето ---

Greska.

Najaki se Barcelona posle Real posle Bayern.

Sega jas sum Hardcore Bavarec ama gledam koj e najdobar ne sum slep.

Etto go obra bostanot, Etto bese koga bese sega se sto ostana od nego e starata Slava isto ko da velis Mike Tyson e Mike Tyson, e ne e posto vo Boks sega ke go izedat ziv posto ne e toj sto bese.
А како тоа 3 најак тим во светот засотанува повеќе од 15,16 бода зад лидерот Борусија Дортмунд!? Некако не ми се совпаѓаат коцките во ситуацијава!

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
1 bold: :pos: :pos: :pos:

2 bold: :pos: :pos:

3 bold: Едитирај го постот додека не го прочитале сите, смешно е, изгледа не гледаш ти фудбал, лајвскор типче си, знам јас.
nema sto da menam PAPER CHAMP.

edno e Sigurno Bayern e nad Inter, to ti e to moze da places kolku sakas.

Aj kazi koja ekipa e jaka druga ????

Toj Inter sto gubi od Milan polna so starci vo Ekipata ???

А како тоа 3 најак тим во светот засотанува повеќе од 15,16 бода зад лидерот Борусија Дортмунд!? Некако не ми се совпаѓаат коцките во ситуацијава!
биг дил.

Gledaj Champion's League mislam deka Bayern se ima otkazano od Bundesliga vise, do krajot na Sezonata ke zavrsime 3ti ne se sekiraj.

Emi koja liga??? Italjanskata sto pojke lici na Starski dom otkolku na normalna liga???

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Аман немојте пак Калчо вс Бундес,цитрони ми се одмана од таа тема направени.Инаку очекувам двата убедливи кеца денеска.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Според ни вака е листата на 5 најаки тимови:
1.Интер
2.Интер
3.Интер
4.Интер
5.Интер
Никој не го спомна Интер во случајов!

--- надополнето ---

nema sto da menam PAPER CHAMP.

edno e Sigurno Bayern e nad Inter, to ti e to moze da places kolku sakas.

Aj kazi koja ekipa e jaka druga ????

Toj Inter sto gubi od Milan polna so starci vo Ekipata ???
Папер чампионс ама вас лани ви го напикавме во финалето и сега можиш да си се тешиш со денешната победа колку сакаш....и иначе за трета најдобра екипа никаде не беше спомнат Интер!

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
Папер чампионс ама вас лани ви го напикавме во финалето и сега можиш да си се тешиш со денешната победа колку сакаш....и иначе за трета најдобра екипа никаде не беше спомнат Интер!
eeee lani za lani, stara slava, ja lani vise ne go pamtam ja go pamtam ova poslednovo doma sto vi go napikavme u sred italija, sega moze da se tesis so taa stara slava, LANI i Llom llani.

Naj ne zasluzena Ekipa sto bila vo Champion's League od inter dosega nemala, ni Porto ni Marseille ne bea taka katastrofa PAPER CHAMPS kako vie.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
eeee lani za lani, stara slava, ja lani vise ne go pamtam ja go pamtam ova poslednovo doma sto vi go napikavme u sred italija, sega moze da se tesis so taa stara slava, LANI i Llom llani.

Naj ne zasluzena Ekipa sto bila vo Champion's League od inter dosega nemala, ni Porto ni Marseille ne bea taka katastrofa PAPER CHAMPS kako vie.
немам повеќе зборови...ти си веројатно единствениот во светот што прати фудбал и има вакво размислување....толку

Н

'Никола'

Гостин
Колега баварец, јас не се согласувам со твоите мислења, ама сепак секој си кажува тоа што мисли.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.583
Поени од реакции
22.530
Абе, читајќи ве вас, сеуште неможам да сфатам како можеле заедно да се борат Германците и Италијанците во Втората Светска Војна. Па изгледа се истепувале уште тогаш за фудбалот.:icon_mrgr
Рано е уште, ама навивачите на екипата која ќе помине(од Интер и Баерн се мисли) имаат право да тврдат дека нивната екипа е подобра. Ама, тоа некаде околу 22:30 вечерва. Сега за сега, ланската победа на Интер е далеку далеку повредна од онаа на Баерн од пред 3 недели(односот е титула во ЛШ наспроти предност пред реванш-меч).

--- надополнето ---

Ако мислиш на најнезаслужен освоен трофеј, не можам да сфатам зошто така мислиш. Интер имаа тешок распоред. Прво беа во една од потешките групи, потоа играа против Челзи, ЦСКА М.(само ова може да се смета како послаб противник), Барселона и Баерн.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069

Абе фраер, Интер ги елиминираше шампионите на Шпанија, Германија и Англија лани. Nuff said? :)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Без изненадувања вечер .. Лагани пролази на Јунајтед и Баерн. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom