Ти биди среќен шо Барса не играше финале, не се тие ко Интер со 2 разлика и да се задоволет. 5 комада не ви бегаа во Мадрид.sedi aman znaeme kako ja eliminirase Barcelona, da ne zboruvame za toa.
ic ne ke mi bese krivo, od takva ekipa da llapnes 4 - 5 golla ne e tragedija posto znaeme kakov futball barca igra i kakov kalibar Barca i Real se, ama drugite mizi da te lazam.Ти биди среќен шо Барса не играше финале, не се тие ко Интер со 2 разлика и да се задоволет. 5 комада не ви бегаа во Мадрид.
Да де, на првата утакмица и бапнаа највеќе голови што прими сезоната, а во втората издржаа на "Кампот" со 10 играчи. : )sedi aman znaeme kako ja eliminirase Barcelona, da ne zboruvame za toa.
Жива вистинаТи биди среќен шо Барса не играше финале, не се тие ко Интер со 2 разлика и да се задоволет. 5 комада не ви бегаа во Мадрид.
Ама добро, сепак не ќе му било гајле ако изгубеле и со 5-0 од Барса, ама пусто многу повеќе болит ко ќе изгубиш од италијански клуб, макар и со 2-0...Жива вистина
Се снајдовте вие вака-така, и да изгубиме вечер, си имате занимацијаАма добро, сепак не ќе му било гајле ако изгубеле и со 5-0 од Барса, ама пусто многу повеќе болит ко ќе изгубиш од италијански клуб, макар и со 2-0...
greska pak.Zaebaniot;415582[B напиша:0]Ама добро, сепак не ќе му било гајле ако изгубеле и со 5-0 од Барса, ама пусто многу повеќе болит ко ќе изгубиш од италијански клуб[/B], макар и со 2-0...
Абе вие заебавајте се, ама и папата е со нас вечерва.Се снајдовте вие вака-така, и да изгубиме вечер, си имате занимација
Ауу не не не....манчестер ќе игра пенали
А каков фудбал игра Барса !? Тотал(ен) фудбал !?greska pak.
poveke bolit koga ke izgubis od klub sto edvaj igra futball ako go vikas toa sto go igra inter futball, diganje bunkeri i kopanje rovovi pred 16-nikot.
Борис? Кој е Борис?Гостиве у студио + Борис = :nesvest: