UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Зошто мора увек вакви маскоти да се јавуваат пред секој натпревар?

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
sedi aman znaeme kako ja eliminirase Barcelona, da ne zboruvame za toa.
Ти биди среќен шо Барса не играше финале, не се тие ко Интер со 2 разлика и да се задоволет. 5 комада не ви бегаа во Мадрид.

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
Ти биди среќен шо Барса не играше финале, не се тие ко Интер со 2 разлика и да се задоволет. 5 комада не ви бегаа во Мадрид.
ic ne ke mi bese krivo, od takva ekipa da llapnes 4 - 5 golla ne e tragedija posto znaeme kakov futball barca igra i kakov kalibar Barca i Real se, ama drugite mizi da te lazam.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
sedi aman znaeme kako ja eliminirase Barcelona, da ne zboruvame za toa.
Да де, на првата утакмица и бапнаа највеќе голови што прими сезоната, а во втората издржаа на "Кампот" со 10 играчи. : )

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ама добро, сепак не ќе му било гајле ако изгубеле и со 5-0 од Барса, ама пусто многу повеќе болит ко ќе изгубиш од италијански клуб, макар и со 2-0... :)
Се снајдовте вие вака-така, и да изгубиме вечер, си имате занимација :pos:

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
Zaebaniot;415582[B напиша:
0]Ама добро, сепак не ќе му било гајле ако изгубеле и со 5-0 од Барса, ама пусто многу повеќе болит ко ќе изгубиш од италијански клуб[/B], макар и со 2-0... :)
greska pak.

poveke bolit koga ke izgubis od klub sto edvaj igra futball ako go vikas toa sto go igra inter futball, diganje bunkeri i kopanje rovovi pred 16-nikot.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Вечер очекувам да продолжи понатаму Бајерн ( 2-1 или 1-1 ) и Марсеј ( 1-1 или 2-2 ) ( ако е можно де :baeh:...извинејте ѓаволи )

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Гостиве у студио + Борис = :nesvest:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
greska pak.

poveke bolit koga ke izgubis od klub sto edvaj igra futball ako go vikas toa sto go igra inter futball, diganje bunkeri i kopanje rovovi pred 16-nikot.
А каков фудбал игра Барса !? Тотал(ен) фудбал !?
За нив можеби тоа е тотал(ен) фудбал, но за мене не е. А не вервувам дека тоа е таков и за некого од Италија, Германија... што знаеш можеби мојата замисла за тотал(ен) е подруга, на фан на Интер подруга... Секој со свој став за тоа... за некого тоа од Барса не е убав фудбал!

За вечер мислам дека ќе има едно „изненадување“... сеа на кој двобој, ќе видиме... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom