UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
piter-krauc-75001.jpg

Како шо реков на другари,талјанци,навиват за Јуве и Милан дека во 1/4 финале ќе нема ни една талјанска екипа.Уште Интер остана да видиме шо ќе напраи,мада според мене и она ќе се врати на Џузепе.

Оффф мајку моја каква утакмица од Шалке. Валенсија од ко го даде голот дрва, така мислеја во Германија да тепаат. Шалке многу борбено, секој даде све од себе и секако со подобри шанси од Валенсија. Фарфан цар, каква утакмица изигра и со два голови заслужено мен оф тхе меч. Гаврановиќ исто така најдобар со Фарфан, даде еден гол и немаше среќа после еднаш статива и еднаш пречка мана. Ја искрено очекував Шалке да добие втор гол, некако несигурно назад ми делуваа но сепак издржаа. Браво за Шалке, ќе земат пари плус кој им требаат и секако добро за Германскиот фудбал. Иначе втората италијанска екипа одпадна вечерва. Третата наредната недела.

Сосема заслужено и за Тотенхем и за Шалке. Честитки до нив. :smir:

Што ми е направен меракот,сега за сега 7 Хрвати во 1/4 финале,а може и до 10 да стигнат . :):vozbud:

браво за тотенхен а и за шалке кој тотално ги надиграа валенсија овие дадоа еден гол и почнаа уште у 25 мин со задржавање време.

Баш добро играше дечкото.
Tочно, имаше 1 упатен удар во рамки од гол, од слободен, Гомез одбрани, супер издание имаше бар денес Ибрахимович така да глупо би било да се критикува.

Нејсе Ибра, разочараа Милан, незнам, играа ко ова да е првиот меч и да има реванш, не ни отидоа на Се или ништо па што биде-биде, чудно стварно ...

Tочно, имаше 1 упатен удар во рамки од гол, од слободен, Гомез одбрани, супер издание имаше бар денес Ибрахимович така да глупо би било да се критикува.

Нејсе Ибра, разочараа Милан, незнам, играа ко ова да е првиот меч и да има реванш, не ни отидоа на Се или ништо па што биде-биде, чудно стварно ...
Отидоа, прво полувреме, со боци кислород треба да се игра за да продолжат со тоа темпо. :)
И не знам зошто мислите сите така за Ибра, ќе видите со Бари дали не е играч за големи натпревари, има два гола да им збрца и една асистенција до Пато ќе направи.

Знам дека Миланезиве ќе ми вратат другава недела ама морам, појако е од мене :)

Ибра уште еднаш докажа дека е big - game flop.Инаку се надевам дека после ова миланезите ке се приземјат барем малку.После победата против мизеријата Јубе се испозанесоа ептен

Милан се слаб тим, не знам зашто толку многу очекувате од нив.

Ибра уште еднаш докажа дека е big - game flop.Инаку се надевам дека после ова миланезите ке се приземјат барем малку.После победата против мизеријата Јубе се испозанесоа ептен

Бјанконеро си ? :)

Дечко, боље сме од вас на секоја позиција, не знам што не ти е јасно!
И како прво, нема да го поминете Тотенхем, не па да стигнете да играте со Барса.
Мaybe next year.
Милан who ?
Финале Тотенхем-Барса, ако не се сретнат пред тоа.

И не знам дали видовте, оној Џордан не помина ограда, се плашеше Гатузо од негде да не му улета.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom