UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Морам пак да ви реплицирам... АЛОООО што има врска тоа што сум фан на Реал !? Или некој што е фан на Интер, Челзи, Јунајтед !? Според вашата глупа логика, кој и фан на друг клуб да пише вие ќе речете „што па овој фан на Х клуб“ сега нашол да збори“. Значи лош збор за Барса не смее да се каже а !? Ко премиер на Северна Кореа сте да го е*ам!

Аман, престанете со тие детски и идиотски ствари... што комлекс ќе имам ја од Барса у ЛШ !? Едноствано, победата не беше фер, судиите многу често ви се на помош. Немам намера да се расправам со вас уште. Толку, пријатно!
Според твојава логика, и тебе ти е '' забрането '' да коментираш судиски одлуки у иднина за други мечеви, т.е. ова за тебе требаше да важи уште по дуелот со Челзи пред неколку години. Форум е ... аман.
Не беше наменето за вас двајцава ова, ама ајде чим се пронајдовте нека тера.
И веќе кога кментираме судиски одлуки, ајде вториот дел од постот???

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
breaking news:aresnal players didnt leave camp nou yet they are still looking for the ball!
hahahah

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Абе што е нерегуларно!!?? Да не велам дека можеше и да не му даде втор жолт картон на Ван Перси но секако не може да се нарече судиска грешка тоа што му даде!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.901
Поени од реакции
44.852
i pak Syn zboris kolku bucen bil Nou Camp,postaviv video kade jasno se gleda celo vreme Van Persi e svrten prema liniskiot.I ovde kriva bucniot Nou Camp.A sto mozese do progledne niz prsti mozese,ama nemojte ziti se da se vadite na takvi muabeti
Друже, он е свртен натаму али сигурно не го гледа него дали мафта поготово поради фактот што топка е упатена кон него и он тука стриктно се концентрира на фудбалот ...
Не верувам дека со жут у ваков напнат меч така ретардирано ќе реагира и ќе шутира, Венгер не е од вчера, смрдеше мечов на црвен картон и на полувреме гарант им сугерирал на оние со жут да не прават глупости.

Нема везе, реков, бидна, не ми е криво што Барса помина туку криво ми е што премногу рано го направи тој прогрес ради аматерска одлука на Бусака, по 1-1, вистинска војна ќе имаше на терен со израмнети сили, Барса дупло повеќе ќе се отвореа и тек тогаш ќе постоеше простор за Арсенал за против напад, односно контри, вака по црвениот бевме лишени бар ние од страна што пукавме сеир од такво '' задоволство ''.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Морам пак да ви реплицирам... АЛОООО што има врска тоа што сум фан на Реал !? Или некој што е фан на Интер, Челзи, Јунајтед !? Според вашата глупа логика, кој и фан на друг клуб да пише вие ќе речете „што па овој фан на Х клуб“ сега нашол да збори“. Значи лош збор за Барса не смее да се каже а !? Ко премиер на Северна Кореа сте да го е*ам!

Аман, престанете со тие детски и идиотски ствари... што комлекс ќе имам ја од Барса у ЛШ !? Едноствано, победата не беше фер, судиите многу често ви се на помош. Немам намера да се расправам со вас уште. Толку, пријатно!
Еве ти фер победа...

Имаше ли чист гол непризнаен на првата утакмица????

Имаше ли пенал недосуден во прво полувреме???

Црвен за Перси....во ред, грешка...

Што друго?? 20-0 шутеви кон гол! Да бе, стварно незаслужена!

Нема потреба да враќаш....само размисли.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.590
Поени од реакции
14.396
EPIC FAIL! Марка е весникот на реал.
EPIC FAIL ! Марка е мадридски весник и ги поддржува сите тимови од Мадрид. Не можеш стриктно да кажеш дека е весник на Реал.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.547
Поени од реакции
22.460
Е онда е Фејл, ги смешав со Ас.
Kill me, kill me now... :pos:
:pos::pos::pos::pos::pos: DOUBLE EPIC FAIL
Марка и АС се мадридските весници, Спорт и Ел Мундо Депортиво се од Каталонија.

Интерист и шпански фудбал - :pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom