UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да бе,монолог.Иам трауми од Иниеста од лани па затоа...

Али добро,ме радува тоа што ете барем ти си еден од по не-нервозните фанови на Барселона и си ставил смајли на крај.

Ко ќе ми текне Филе како се занесуваше по фејбукон до пред некој саат со неговите дебилни текстови....богот Меси,богот Гвардиола,владиката Виља итн итн :pos:

Искрени честитки за победата топџии!

Се беше добро до првото полувреме, имавме водство, Гвардиола избрза со одлуката Виља - Кеита, скоцкавме неколку шанси, Валдес не беше при себе при првиот гол. Tолку години брани, а да не знае да се постави до статива, па дури и Касиљас би го одбранил тоа :D

Не знам зошто никој не збори за пеналите недосудени за Барселона, зарем никој не ги виде? Или може се прават мутави некои ?

Funny !? Not! :)

Никој ли нема да искоментира колку фантастичен фудбал се играше на Емирати вечерва, целото прво полувреме и последните 20 минути беа навистина празник за очи.
Еден од најдобрите утакмици што сум ги гледал.

Никој ли нема да искоментира колку фантастичен фудбал се играше на Емирати вечерва, целото прво полувреме и последните 20 минути беа навистина празник за очи.
Еден од најдобрите утакмици што сум ги гледал.
Ти ништо не си гледал :pos:

Ај да не кењам сеа, само да и посакам среќа на Камп Ноу, и нека оди подобриот.
Иначе, сите викате Валдес напраил грешка, ајде направил, ама го видовте ли шутот бре ејјјј од мртов агол со толкава јачина, јас реков пред натпреварот, у фан клубот дека левата нога на РвП е тешка артилерија и дека знаев оти он ќе постигне гол :)))))
И повторно не успеаја да не победат на наш стадион :)
Ајде поздрав :)

еве коментар на филе на полувреме
File X File
Е сега на ред се коментарите од типот „не е се` готово„ , „има уште едно полувреме„ , а после вторите 45мин. очекувам само варијација на тема во форма „ќе видиме на Камп Ноу, сеуште не е готово„ итн, итн до недоглед...но, како и да е, убаво е да се знае „колку е часот„ .-)

Што ќе коментираме,залудно е.За две недели ќе ви прават Ремунтада и готово.И така и така Арсенал е веќе отпаднат,а Пујол јас го замислувам како го крева пехарот на Вембли во Мај месец...

Ја па не знам што се пувате вие коа едваj победивте и тоа на среќа.Да не беше Ван Перси немаше ни да изедначите.Плус и Валдес не беше сконцентриран.Објавувањето во јавноста дека Пике и Шакира се во врска,сериозно ги здрма редовите на Барселона.Со кого ќе се пердаши сега Викторче кога Ибрахим замина,а Пике за промена си фати џенцка?

Во основа ова и не е лош резултат за Барселона. Непотребно беше крената тензија, пред се од мнозинството навивачи на Барса и дел од неутралните, дека мора да се победи 0 - 2 и слично и да се заврши уште денес работата. Колку пати во ЛШ сме гледале двомечи со по 6 - 7 гола, со пресврти враќање на тимовите и слично.

Сепак ова беше домашен терен, на второпласираниот англиски тим и затоа не смее да се сфати толку страшно овој пораз.

За другиот натпревар, кога ги извлекоа двојките веднаш помислив дека Шахтјор ќе оди понатаму, но тогаш Рома беше во лоша форма, а со сегашната форма верував дека барем дома ќе извадат добар резултат. Сепак мило ми е ако отиде Шахтјор понатаму.

Честитки за навивачите на Арсенал , :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom