UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе има смешки во Мај, нема 10 страни да ги соберат постовите што ќе ви ги цитирам. :)

Леси во Шпанија си трчка и сите го гледаат, лани му се погоди Интер, кутриот никаде го немаше. Не се дигајте толку, помалку ќе ве боли. :)

Мали мамара бе :)

Вистина е тоа дека се поделени натпреварите пола на 15 и 16 а пола на 22 и 23,т.е секој ден по два ќе има?

Ќе има смешки во Мај, нема 10 страни да ги соберат постовите што ќе ви ги цитирам. :)

Леси во Шпанија си трчка и сите го гледаат, лани му се погоди Интер, кутриот никаде го немаше. Не се дигајте толку, помалку ќе ве боли. :)

messi-scores-vs-manchester-united.jpg

За истиот мислиме?

messi-scores-vs-manchester-united.jpg

За истиот мислиме?

Еееј абе немој со ефтини провокации. :)

Ако веќе одиме во минатото, да побарам слики од Сколс?

Инаку мислев на тој Леси од лани, против Интер, ако воопшто постоеше таков на тој натпревар. :)

Еееј абе немој со ефтини провокации. :)

Ако веќе одиме во минатото, да побарам слики од Сколс?

Инаку мислев на тој Леси од лани, против Интер, ако воопшто постоеше таков на тој натпревар. :)
Финале > 1/2 финале, така да барај слободно :))))

Објективно, никој нема шанси да и се приближи на Барселона.
И да, Милан, Манчестер :pos:

Милан тешко, ама Манчестер да. Не дека сигурно ќе испаднеме од Манчестер или дека се подобра екипа од нас, ама можат да ни бидат солиден противник.

А да го дадат уште сега на Барса?

Ама не, и лани вака се размислуваше па си викаа челниците на УЕФА: „Ај ќе видиме, оваа година нека е пробна, па ако освојат, догодина уште во февруари ќе го дадеме трофејот на Барса“. И за несреќа на Барса, Интер ѓи дупна. Да не беше така, сигурен сум дека оваа година веќе ќе им беше даден трофејот.

:tapp:

Коа веќе сите трескате и јас да треснам нешто.

И Iceboy го спомна Милан дека евентуално можат да ја загрозат Барселона:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Дај ми неколку добри причини зошто Милан неможе да и се спротистави на Барса ?

Колку дебилни муабети еј не ми се верува :tapp: Кој можел да ја исфрли Барса ? Било која екипа може да ја исфрли !

Дај ми неколку добри причини зошто Милан неможе да и се спротистави на Барса ?

Колку дебилни муабети еј не ми се верува :tapp: Кој можел да ја исфрли Барса ? Било која екипа може да ја исфрли !

Бонера,Антонини,Јепес. Сакаш уште причини? Не дека Барса се напобедливи, во фудбал секој може да победи на секого, па и Милан на Барса, но ќе му биде многу тешко, посебно со ова одбрана каде само Тиаго вреди.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom