Уште еднаш честитки и ссе надевам дека со вакво темпо ќе продочжите.:pos2:Фала, ние со вакви екипи не можеме да се мотивираме, како вас пациенти чекаме за да си ги клецниме
^ Aeehaha, среќа Чезена не напраи 2 кикса по ред затоа ... ( малце оф не е на одмет )
Устваре да се тешам ( ова е клучниот збор ) со добропознатата реторика ваша, имаа голема среќа Твенте, таков гол од слободен удар е реткост, а и таков автогол такоџе, јебига, виша сила. :tv:
Не ти е на место заебанцијата, он не е звездаш, чист србомрзец е.Ѓорче бој знаеш што е љубов ??
Љубов е кога домаќинот ќе ги угасне светлата, за гостинот да игра пола саат подолго у Европа!!
Нема гајле важно е Оксер да влезеTвенте киксна
Твенте или Интер не излезе од своја половина 30 минути у прво полувреме, моеше комотно 4-1 да заврши полувремето !
Него Милито се враќа у форма гол дал вчера !!
oops!
Catania 3:1 ланиБарем нас не не посрами некоја екипа како Херкулес на домашен терен:tv:
Ако беше ова за мене, на иста страна сме - погрешно си ме разбрал.Ејјј да бе.. ту штета што не го гледавме вториот тим на Манчестер и Ренџерс.Сигурно било многу интересно.
Против Катанија беше на гостински терен.Catania 3:1 лани
Како може да биде за тебе кога си пишал "Да ги видам сега оние кои гласаа да се пренесува Манчестер"Ако беше ова за мене, на иста страна сме - погрешно си ме разбрал.
Со вакво темпо стартуваме, исто како што секогаш и Арсенал стартува, и кога ќе префрли 25 коло, ситуацијата драстично се менува, не знам зоштоУште еднаш честитки и ссе надевам дека со вакво темпо ќе продочжите.:pos2: