Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Инаку читам темплари таму, и плус сте го имале овој дрес.

Па се запрашав, шо врска имаат интер со темпларите?

Боби[Мкд];4105438 напиша:
Инаку читам темплари таму, и плус сте го имале овој дрес.

Па се запрашав, шо врска имаат интер со темпларите?

Тоа е грбот на милано,,,,

Боби[Мкд];4105462 напиша:
Абе добро знам дека е грбот, туку тој грб не го нацртале вашите, го зеле со некоја причина, мора да има некој поврзаност на клубот со темпларите.

Edit: Сеа знам.

Дај да видам од кај знаеш,и мене ме интересира од каде темплари се спомнуваат.
Инаку има подгрупа ТЕМПЛАРИ,се наоѓа на централниот дел на стадионот,лесно се приметуваат,само тие мафтаат со огромни бајраци и имаат транспарент Темплари,ептен зверки се :)

За играта не коментирам,мрза ми е да си ги мачам прстиве :pos:
Само ќе пишам можеше да дадат некој гол повеќе,да не ни ствараат нервози,иако и Каљари запна во второ полувреме,имаа конкретни шанси за гол,а ако ни го плеснеа,е тогаш не знам што ќе беше...ама среќата на наша страна беше.Тоа е,со никаква игра до три бода,кој е како нас :)

Затоплува затоплува,јас пак дури после победата почнав по дома да си шетам по боксерици од што е жешко :pos:

Немало врска со темпларите, иако знакот е ист како нивниот грб, тој е крстот на Ст. Џорџ заштитникот на повеќе европски градови, како и Милано.

Значи групата што се спроти камера, немаат врска со црвениот крст на бело платно.

142212.jpg

Реков јас, Двајд Хауард гомна да јаде. :)

Боби[Мкд];4105638 напиша:
Немало врска со темпларите, иако знакот е ист како нивниот грб, тој е крстот на Ст. Џорџ заштитникот на повеќе европски градови, како и Милано.

Значи групата што се спроти камера, немаат врска со црвениот крст на бело платно.

Па знам дека нема врска,мислев си нашол некојси текст каде што се споменува дека има врска со Темпларите затоа.
Инаку како што знам,дресовите ги имаа Интер испечатено уште пред да се појави таква подгрупа на Џузепе Меаца,Темплари.

Едит-еве некој слики од нив.

клик
клик
клик

Честито победа дечки!!!А на коментаторот све по список да му ебам!Изгледа го критикувале дека пристрасен е кон Интер па сеа ако треба ке измислува работи само да го критикува.Ебати идиотот:tapp:
Маци не знам дали си приметил али коментаторот е Биланез и никат не бил пристрасен кон Интер, увек нешо кења против Интер али јебеш га него го стаиле него ќе го слушаме

Ги гледа некој лешинириве на Телма. Како можевме да изгубиме од толку никаков тим. Лече ги шина, требаше до сега да водат 6-0 минимум. Ѓубрињава без ниту една шанса! Нека им се множат....

п.с. Поздрав со песната:

Кастагинос што треба да го земем од Феенорд моментално збрца два комада , изглеа добар е , не сум го глеал

ДЕКО КОГА ЗБОРИ ДЕКА ЃУБРЕНТАШИТЕ САМО ПРОТИВ ИНТЕР ИГРААТ ....КАНТА ТРОПА ! ! !

Кастагинос што треба да го земем од Феенорд моментално збрца два комада , изглеа добар е , не сум го глеал

Сум го гледал во два-три наврати за добар фудбалер се работи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom