Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ќе биде жустро до крај :)
не гледав натпреварот нешто, али мора да се вратиме по поразов и да притисниме пак, да се надеваме наполи ќе падни побрзо па да можеме да нападниме на милан , што порано повеќе шанси за пресврт

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Да бе знам дека сега имаше шанса после 14 и повеќе дена да сеТи се всади во паметот тоа ЗАТОПЛУВА во МИЛАНО,па чекаше добри 2 недели да прашаш!
ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО,ДОАЃА ПРОЛЕТТА!
Задоволна?

--- надополнето ---

Времето ќе затопли кога најмалце ќе очекуваш!
Многу печурки изникнаа после две недели иако немаше дожд!

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Gledam rejtinzi na inter.it i se chudam, dali jas gledav druga utakmica ili sto e problemot :)

Kako e mozhno da go ocenile Pazzini koga chovekot ne beshe ni povikan za ovoj natprevar, sigurno e nekoja greshka...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.962
Поени од реакции
16.321
Gledam rejtinzi na inter.it i se chudam, dali jas gledav druga utakmica ili sto e problemot :)

Kako e mozhno da go ocenile Pazzini koga chovekot ne beshe ni povikan za ovoj natprevar, sigurno e nekoja greshka...
Како не беше бе повикан, тој е „поддршка“ во нападот за Ето.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.387
До вчера еден отпадок од вашиот фан клуб не напнуваше дека биле малоумни муабети и дека биле офтопик, а сега вие истото го правите.

Бог да чува сте сите.

Па тој отпадок не сум бил ја, нели ??

Као второ ја увек сум се зезал со ова со температурава, ако не си читал прашај го Иосоно, мене баш сте ми интересни.

Појќе материјал за заебанции кога ќе изгубите вие или мие .....

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
хахаха тој немаше да стигне до топката :)
Па, она што всушност се случи е дека Пандев ја прими топката од Маикон, па веднаш ја продолжи вдолж неговиот трк, со тоа овозможувајќи му да испрати центаршут до Ето, кој, ете го промаши празниот гол. А во следната акција, Ето беше тој што ја промаши целата топка.

Затоа, сметам дека Пандев заслужува почит за својот придонес. Без него во првото полувреме Интер бил многу слаб (не го гледав), а со него во игра, Интер имаше 100%-тна шанса во чија изградба тој учествуваше. Не заборавајте на тоа.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Па тој отпадок не сум бил ја, нели ??

Као второ ја увек сум се зезал со ова со температурава, ако не си читал прашај го Иосоно, мене баш сте ми интересни.

Појќе материјал за заебанции кога ќе изгубите вие или мие .....
Не беше ти, исто ти се фаќа, ќе си се пронајде тој што тролаше, да видам дали тебе ќе ти рече дека бил малоумен твојот пост зашто за тоа пишуваш.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
http://www.goal.com/en/match/50557/juventus-vs-inter-milan/player-ratings
Значи овие од гоал немаат појма од ништо жини се,замисли Ранокиа еден најслабите вчера.....
Јас мислам дека намерно пишуваат глупости за да ги коментираме, нема шанси да се толку глупи.
Ke ja davaat li so Fiorentina vo sreda na Telma?
Најверојатно, ма да подобро да не ја даваат или да не ја коментира Бране, алергичен станав на тоа кобењето...

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
M

mercenary

Гостин
Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 55 Yuto Nagatomo, 57 Felice Natalino;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;

Strikers: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec.
Уште го нема Лусио, пак ќе го гледаме Кордоба. Мота повреден, добро е што барем Деки се враќа, барем Карја има шанси да не игра, ако го стави Нагатомо.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Sho vi e be, Karja e zver, taka vikavte site koga prashuvav jas sto ima Karja poveke od Sulo ili od mladite nigeri od nigerija :)

Ubavo reche Leo deneska na pres konferencijata, deka poveke nema mesto za utki, od utre pa se do krajot, ne treba ni da mislat za nereshen rezultat, podobro neka zagubat nego so nereshen da se vratat od Firenca, vreme e da vidime kolku e lud Leo.

Jas utre so ovie igrachi bi igral vaka:

Cezar
Maicon-Materazzi-Ranokija-Zaneti
Kambi----Deki
Snajder
Pandev-------Eto
Pazzini​

So shto Pandev bi igral LM/LCM, a na taa strana kako krilo bi oral Maicon.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom