Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Хаха, Заебаниот со новиот аватар напрај Fear and Loathing in fan-klub Juve:

Zaebaniot напиша:
Иако победивме, нишо не прајме!!! Џабе, ко шинтер се светлосни години пред нас и ќе се пред нас. Нека не ве залажуваат тоа шо Матри даде гол и му го сврти умон на Кордоба, не знае дечкото, Пацини е три класи подобар. Друго, му се погодило денот на Буфон па првпат од ко го пратам Јувентус тој избрана добро. Очекувам следната недела да направи три кикса од Буфон и црвен + пенал. Ето е најдобар напаѓач, колку сите играчи заедно наши вредит џупацон, ама само не му се погоди денот денес... Пак тој Киелини, три чисти немат!!! Незнам јас шо го држиме во тимов уште, нека го продават Марота некаде во Паганезе, Циско Рома, таму некаде нека се земе барем 1000е од него, колку-толку за тревана да платиме... И заборајв да кажам, Интер буквално не растурија, посебно прво полувреме, ама ај ние нанесакање гол дадовме и победивме. Се е џабе сезонава, очекувам за ЛШ да влезиме за 5-6години, а титула би бил ПРЕЗАДОВОДЕЛЕН да видам во следниве 40години!!!
:pos:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.577
Лесно ви е на вас,сабајлево во школо напнаа овие Јувенташите,како тројна круна да освоиле.:pos:
Мене пак сите ми викаа фала ви за се, лани заради вас игравме во ЛЕ, годинава пак. Тоа се благодарни луѓе, а не овие од форум :)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Да бе ? Јуве со кој играше лига шампиони? можно е да заборавам ! :pos2:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Среќа во несреќа е што не ја промаши Пандев таа шанса зошто до сега ќе имавме испишано 30 страни... ко ќе размислам подобро, така барем ќе се спасевме од темава :)
Пандев ќе погодеше :smir:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Ок помина дербито, а доаѓа среда и натпреварот на гости против Фиорентина!Ај да победиме во среда иако ќе биде тешко!

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
^
Чека Глигор да му соопшти временска...

Статус
Затворена за нови мислења.