Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Добар е Карја зашто? да даде добар пас,да се се загради,па и пе некое голче знае да шибне.Пример многу добра топка му намесни на Весли со Бари третиот гол :)

M

mercenary

Гостин
За клупа е таман, не викам не... ама за прв тим не е, според мене. Многу се губи некако, не учествува у играта. Занети си е за десно создаден, да го покрива Маикон. А вака овој и мн напред се лета, Маикон кој ќе го покрива?

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ne samo on, istoto i za Pazzini vazi. Ni Ronaldo (debeliot) nemase vaka bleskav start (a site znaeme kolku podobar e toj od Pazzini), za ova igra na Pazzini da mi e nekoj pokazatel, 3 gola 2 napraveni penali, i sea kaj i da e, ke izchezne :)

Za Karja voopshto ne mi se pravi muabet, ako nekoj bide od ovie shto gi zedovme zimava toa e Frogly.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.650
Поени од реакции
59.617
Една работа со која не се согласувам е земање играчи „за клупа“. Играч се зема за прв тим, а оној што е стандарден на негова позиција нека му ја мисли како ќе си го зачува местото. Со земање играчи за клупа, никаков притисок не може да се направи врз стандардните да играат подобро. На пример, Маикон игра добро зошто бркаме разлика, мотивиран е. Да имаме +10, има да си се влече...

Како и да е, не ми е јасно со која идеја е земен Карја, можеби поради премногу повреди и на крај краева се покажа оправдано, во среден ред секогаш некој е повреден. Добро е што има некој свеж и мотивиран.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Кога и да ги пишам комшивкиве да тепаат они растураат :)
Од сега не ги ставам на тикет ! :P

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 55 Yuto Nagatomo, 57 Felice Natalino;

Midfielders: 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Лусио не е земен значи уште е повреден,во одбрана значи пак ке играат Кордоба и Ранокиа и мене не ми се сигурни овие двајца! Бедемот Самуел - Лусио е измислен за во цела Италија али имаат среќа што се повредени,според мене излеа Лео ке искочи со истиот состав кој излезе со Рома така да идеме на победа секако!

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Комшики ве нема нешто да не замрзнамвте случајно,кај е Васко метерологот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom