Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имате некоја информација за Камбиасо?Дали е повреден или ок е?Ако не дај боже повреден колку ќе отсуствува?
ОДИМЕ НА ПОБЕДА ПРОТИВ БАБА РАТКА ЗА ДА ШЕТАМЕ ПО БОКСЕРИЦИ!

Утре ке дојди на -8 во 20.оо така да пазите да не се прехладите како со удинезе...

Утре ке дојди на -8 во 20.оо така да пазите да не се прехладите како со удинезе...

Ај не се мешај ти у наша тема, мрш у милан и утре т.е денес Амауриииииииии!

Така е Васе!

--- надополнето ---

Може некој да ми објасни за Дестро, негде пишува дека е само на позајмица, негде дека може и да го купат на крај на сезона... што е точно?

Некој што побрзо???

Чек прво нека дојде -8, може да остане -5, па да дојде и на -2.

Така е Васко, прогнозиве од прва рака ти се :) :pos2:

Несакам да ја навредам Баба Ратка како ја вика Васица,али ако во недела ова се вика дерби тогас јас сум Екрем Јеврич

тоа во недела се викало дерби уште пред ти да се родиш и ќе се вика дерби и многу долго откако ќе умреш!

Несакам да ја навредам Баба Ратка како ја вика Васица,али ако во недела ова се вика дерби тогас јас сум Екрем Јеврич

Па со милан не се вика дерби зашто вие не сте биле и не сте компетентни да биди за со вас дерби! Слушам Амаури,Џовинко,Креспо и паладино нешто биле расположени ! :vozbud:

Некој што побрзо???
Јас колку што знам немаат право да го откупат, тоа се спомнуваше дека при трансферот на Карја бил еден услов, но сепак немале право.
Не сум 100 посто сигурен.

Оставете тоа ..слушам ултрасите на јувентус за внедела ќе носеле печени пиперки со себе.....во секој момент треба да си се подготват за ајвар па мислам дека сега баш ќе биде најпогодниот момент:tv:

Ти може си и Ханка Палдум..

..иди собери ги оревите ;)

Јас колку што знам немаат право да го откупат, тоа се спомнуваше дека при трансферот на Карја бил еден услов, но сепак немале право.
Не сум 100 посто сигурен.
Сепак бил вклучен во договорот за Ранокиа, според Морати ова, бидејќи на прашање дали Раноки го чинел 18 милиони, одговори Не, 14 милиони плус играч(Дестро), тешко е да се процени.

Жими се, сонував дека на полувреме водиме против јуБе 0:2, со еден гол на Снајдер, другиот не го памтам! Ај за арно нека е....:pipi:

п.с. сега ќе се вклучат ѓубренташите со коментари: "ти можеш само да си сонуваш, ова, она", ама важно сонот ми беше влажен:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom