Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ako e povreden, Santon ke dobie shansa od prva minuta. Ke imame podmladena odbrana so Santon i Frog. :D

Najverojatno ke igra pozadi Pandev i Eto... 4-3-1-2

Ај ако може да ми ги кажете кој се повиканите за натпреварот со Палермо? Или не е објавен списокот ?
Не е објавен списокот.. што ќе ти е? XD
Еве кој би требало да бидат повикани и можниот прв тим, може ќе ти помогне...

Кастелаци, Орландони, Лусио, Ранокија, Матераци, Маикон, Сантон, Наталино/Бенедети, Занети, Мота, Камбијасо, Оби, Карја/Кнасмилнер, Кутињо, Милито, Ето, Пандев, Алибек/Пацини

Прв тим
Кастелаци
Маикон - Лусио - Ранокија - Сантон
Занети - Камбијасо - Мота
Кутињо
Пандев - Ето

Официјално, Пацини во Интер.

140994-500.jpg

reader

Utre na Inter.it :D
Spored Gazetta:

• 12Castellazzi
  • 13Maicon
  • 6Lucio
  • 15Ranocchia
  • 39Santon
  • 4Zanetti
  • 19Cambiasso
  • 8Thiago Motta
  • 29Coutinho
  • 9Eto'o
  • 27Pandev
A spored Sky, Zaneti ke igra lev bek a Mariga vo sreden red...

Океј. Фала многу, ке убацуем нешо поише пари колово па ме интересираше како стоите со составот, дека имавте многу повредени... Фала у секој случај. :)

Добредојде Пацини,се надевам дека те почастија со леб и к'цана сол или тоа не го прават во Италија?. Мање битно,,, туку ке може Пацо да игра против Палермо? ,,, она нашено струмичанче е баобаб сезонава и чисто сумљам дека ке направи нешто против розевите.

Добредојде Пацини,се надевам дека те почастија со леб и к'цана сол или тоа не го прават во Италија?. Мање битно,,, туку ке може Пацо да игра против Палермо? ,,, она нашено струмичанче е баобаб сезонава и чисто сумљам дека ке направи нешто против розевите.

Мислам дека е повреден
Добре дојде Пацини, да даваш многу, многу голови.

Ми се направи кејфот со Пацини . Барем ќе има на кому да нафрла Маикон :) . Пандев сега нека грее клупа , Милито ор Пацини ? :)

Cestito igracistevo neka ni e!Se nadevam deka ke gi polni do vrv protivnickite mrezi.Inace ke ima pravo na nastap vo Liga na sampioni taka?
(izvinete za latinicava)

Нема да може да игра во лш,пошто играше за Сампдорија во кавалификациите против Вердер.

Добро ни дојде Пацини и добро го најдовме :)
Мерак е уште поголем што ако ме држи добро сеќавањето после Виери , сме немале Италијанец во нападот
Имам осеќај дека ќе грми дечково , само да му даваат топки , да не себичат

Честито комшии.Напаѓачов ме влажнеше додека играше у сампа,ке мора сега да се навикнам да го пцујам.Али ептен е убоит нек си ебе матер:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom