Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Минатиот меч на Тотенхем пак беше бек, против Њукасл :)

Тој може беше ама исто ко да не беше. Дувни ветре развигорче по таа страна беше. :)

http://www.goal.com/en/news/9/engla...ot-interested-in-inter-but-could-join-premier
Ај да речеш Тотенхем да не го дава или да бараат повеќе пари,али кога самиот играч нејќе да иде,тури му к-от на тој трансфер што ќе се деси. :toe:

Голема грешка направи Интер. Место да даде пари за некој од среден ред како Снајдер они даваат за напаѓач. Минатите неколку утакмици ги немаше Пандев и Ето зашто Интер немаше среден ред и немаше кој да организира игра. Кој сака нека е у напад ако му наместат добра топка ќе погоди.
И доста само пљукате против Пандев. Прошлата утакмица подобро изигра од Ето. Ето топка не фати. Не може Пандев преку ноќ од крилен играч да стане врвен голгетер. Му треба време. Па човекот 2 години игра крило со Мурињо, а да не зборам дека пола сезона преседе дома кога беше во Лацио.
НАПРЕД ПАНДЕВ - ФОРЦА ИНТЕР

Со среќа нека ни е Пацини.Сега ќе имаме повеќе алтернативи во нападот!

Па Пацини е ист тип на играч како Пандев. Отворете Youtube и ќе видите. Само споредете ги.

Тој може беше ама исто ко да не беше. Дувни ветре развигорче по таа страна беше. :)

http://www.goal.com/en/news/9/engla...ot-interested-in-inter-but-could-join-premier
Ај да речеш Тотенхем да не го дава или да бараат повеќе пари,али кога самиот играч нејќе да иде,тури му к-от на тој трансфер што ќе се деси. :toe:
Велшанец надвор од Англија не би се снашол така да ако си иде Бејл од Тотенхем дестинација ќе биде Сити,Јунајтед,Челзи или Арсенал.

Па Пацини е ист тип на играч како Пандев. Отворете Youtube и ќе видите. Само споредете ги.

Пандев и Пацини е како да споредуваш мерцедес и фиќо, моментално

Пандев и Пацини е како да споредуваш мерцедес и фиќо, моментално

Па не би баш кажал
Pazini vs Pandev
Код:
http://www.youtube.com/watch?v=H1-7KTtIZXo
vs
Код:
http://www.youtube.com/watch?v=MR0WownFJYw
Код:
http://www.youtube.com/watch?v=14VMfeIU2SA

Ти кажав и погоре во што е разликата - Пацини цело време игра класичен напаѓач, а Пандев класичен напаѓач играл последен пат пред 2 години во Лацио - Got it ? ? ?

Па не би баш кажал
Pazini vs Pandev

Ти кажав и погоре во што е разликата - Пацини цело време игра класичен напаѓач, а Пандев класичен напаѓач играл последен пат пред 2 години во Лацио - Got it ? ? ?

Знам дека играше страничен додека Моу беше тренер ама негова позиција е класичен и треба да знае да ја игра во секое време и да дава голови, моментално е во катастрофална форма и неможеш моментално да ги споредуваш Пацо и Пандев

Знам дека играше страничен додека Моу беше тренер ама негова позиција е класичен и треба да знае да ја игра во секое време и да дава голови, моментално е во катастрофална форма и неможеш моментално да ги споредуваш Пацо и Пандев

За голгетер треба да имаш и осет, да се уиграш-увежбаш. Не можеш цело време да си ориентиран кон крилната позиција и кон одбраната 2 години и утре пу пу не важи од денес ќе бидам напаѓач и ќе давам голови. Дај ти се молам. Па му треба период на адаптација. Стави го Пацини 2 години на крило и он ќе биде после дупка у напад како класичен напаѓач.

Нема потреби од правење споредби Пандев vs Пацини.

Два различни играчи, Пандев може да одигра подобро позади напаѓачите, знае да подаде топка и да се загради. Од друга страна, Пацини е добар како класичен центарфор кој што нема да трча многу, подобар е 10x во игра со глава.
За головите, во право е Richiе, после 2 години играње подалеку од голот се губи осет за гол. Сведоци сме на многу голгетери кои не дале гол со месеци, зашто тоа да не биде случај со Пандев кој што всушност никогаш и не бил прав голгетер. Во Лацио таа улога му припаѓаше на Роки, сега во Интер на Милито и Ето. Тоа што Пандев е во лоша форма е факт, потребен му е одмор, веќе не знам дали и од клупа ќе биде добар. Проблемите се психички, не играчки.

Poveke se raduvavte na vremeto za Suazo, site znaeme sto se desi so nego.

Sekogas se nadevav deka ke imame jaka sedumka vo timot, pogotovo posle toa sto ni se sluce so Quaresma, ama olku nisko da padneme nikogas ne mislev.

S

--- надополнето ---

Poveke se raduvavte na vremeto za Suazo, site znaeme sto se desi so nego.

Sekogas se nadevav deka ke imame jaka sedumka vo timot, pogotovo posle toa sto ni se sluce so Quaresma, ama olku nisko da padneme nikogas ne mislev.

S

Не не сум од Струмица ако мислеше на мене. Само гледам реално на работите. А и Пацини ќе биде тапа ако не се врати Снајдер у скоро време. Друга замена за Снајдер немаме, а и Станкович е во аут. Средниот - организаторски ред ни е тапа.
А немој те молам да го ставаш Роки во голгетери. Последните 2 сезони во Лацио - Пандев го прешиша Роки во голови.

S
Седумката не значи дека треба да го споредуваме со Кварезма, човекот носи седумка зошто деветката е зафатена. За вистинска седумка ни требаше Санчез и мислам дека тука ни фалеше играч, тука требаше да се замени Биабиани. Голови има кој да даде ни фалеше некој што ќе разара по таа страна. Пацини е класичен центарфор и ако не беа повредите на Милито никогаш немаше да дојде во Интер. Мислам дека не ни беше нешто потребен, ама не е на одмет, и онака од Биабиани немаше корист. Барем сега имаме некој што знае да игра со глава.

За погоре, не знам кој кажа, ама не гледам каква врска има играњето на Снајдер со Пацини. Предходните натпревари кој стигна ја буткаше топката во гол, од Мота, Камбиасо, Дејан... не гледам зошто Пацини би немал шанси без Снајдер. Ете Маикон нека го наштелува центаршутот па ќе видиме како ќе оди.

Сепак ми е криво што не испадна ништо со Санчез и нема никогаш да испадне, мислам дека ќе беше ризик кој ќе се исплатеше.

И ху да фак е тој Карја?

И ху да фак е тој Карја?
Ништо посебно. Сепак, барем нема Мунтари да го гледаме, најверојатно. Не очекувам ништо од Карја, ќе си помине во Интер како и многу други играчи од средниот ред.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom