Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова брат признаваш пошо ти победи екипата па си го измаал еднаш и сеедно ти е ;))

Да завршеше 1х ке те видев дал ке дркаше :))))) Имаше куку ноне на форум да праиш :))

Нема везе бе сериозно бар за утакмицава ич не се надевав на победа и по игра и по све,читни ми мислења ќе видиш што коменритав за прееска пред и за време на утакмицата. :)

Нема везе бе сериозно бар за утакмицава ич не се надевав на победа и по игра и по све,читни ми мислења ќе видиш што коменритав за прееска пред и за време на утакмицата. :)

Биди маж - признај ! :)))

ај да го видиме нашиот противник (на Баерн Минхен) во ЛШ дали подобро ке биде со Леонардо што мене лично не ми се верува, кога не бидна работава со Бенитез со Леонардо уште повеке нема ни да биде :ne:

ај да го видиме нашиот противник (на Баерн Минхен) во ЛШ дали подобро ке биде со Леонардо што мене лично не ми се верува, кога не бидна работава со Бенитез со Леонардо уште повеке нема ни да биде :ne:

Брат озбилно ? Кај биднало со Бенитез освен у Валенсија ?? (која што ств. имаше ТИМЧИШТЕ тогаш .... Аимар Мендиета Алмеида Висенте Руфете Канизарес и остали ...)

Со Ливерпул освои ЛШ на СРЕЌА + со тимот и мотивацијата од Улие ..... Една ебана титула не освои со Ливерпул у 4 год ....

Глеам у темана " Кај кого се падна паричката ", на сите Интераши им се паднала паричката, само мене не :S
Кај Господ се падна... или сум фејк Интераш или Господ, па сеа вие видете.

Коменаторов: ... додека пак Мансини е продаден во Шпанија :tapp:

И Весли Снајдер може да си џвака мастики на трибина и ич да не му ја мисли зошто вечерва газимеееее! :)

Ааа che gol... Браво, ептен јако изиграа Пандев-Станковиќ-Мота... супер гол со лева, бравос за Мота и среќни Божиќни празници :)

Комшии ве препороди изглеа овој росонеров, шо ја не очекуев. Добра игра сеа за сеа, праат притисок Интер.

ps. Него, ај ако може да ми даете слика од фризурчево на Мота. :)
edit: дур го пишуав поостов дадоа гол наполи, не ви пишувам више ветувам. :(

Кога ќе примиме некој вака шугав гол од ништо... Кордоба гледач повеќе...

Jas podobro branam od Kastelaci, mozebi edno deset pati. Za drugoto ne znam, ama greota ako ne postigneme 5 gola so vakva igra.

Ne be ne, ne bese kriv Benitez ne... Ajde sega zbori beneamata, gledas ili ne gledas razlika vo igrata?

Nego kejfot mi se pravi deka igrame bez 4 standardni igraci, Cezar, Snajder, Eto, Frogly.

Dobra bese reakcijata na Leonardo posle golot na Kambi vo stil na, ete be decki gledate deka ne e tesko.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom