Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ме интересира од кога Пирели ви е спонзор на дресовите, и до кога ви трае сегашниов договоров со компанијава?

Не се зафркавај, каков Барези, човекот ти бил помошник на тренерот во последните три години. Што мислиш, каква репутација ќе има кај играчите? Го видовме лани кога Мурињо беше казнет, страв му беше да им свика.

Од резултативе на Рафа, има полоши. Само не дај боже да седне Лео, Рафа за него е Мурињо!

Епа тоа сакам да ти кажам , еве викаш не дај боже да седне Лео , значи нема никаква разлика меѓу Лео и Барези , зашто мислиш дека Лео ќе има поголема репутација од Барези , разликата е што овој бил тренер 1 година , а овој 2 години прв помошник на Мурињо и еве 3та година како дел ос стручниот штаб на Интер . Барези далеку повеќе ги знае квалитетите на играчите , нивните природни позиции и која формација треба да се тера .
Затоа ти викам повеќе сум за Барези и од причина што овој е легенда на Интер а овој на Милан. Кога јас би бирал меѓу нив двајца би го одбрал Барези

Абе ти си фан на екипа која нема титула во ПЛ повеќе од 20 години, ти ми збориш од аспект на човек кој е навикнат на вакви посрани сезони, затоа твојот став е нерелавнтен во моментов и уз пут по малку и смешен.

Неинформиран си а се обидуваш да тераш нормална дискусија, ми ги спомнуваш тие заврзани раце а не си свесен дека Рафа на истото се согласи кога потпиша договор, така да нема потреба тоа да го спомнуваш over and over again. Рафа потфрли, ти тоа не го сфаќаш, т.е. не можеш да го сватиш бидејќи навикнат си на такви потфрлања, нормална работа се за тебе, секојдневие од прв ден кога си станал фан на Ливерпул.
Во Италија вакво потфрлање се казнува со отказно решение и тоа е тоа, па ти колку сакаш поти го со изговорите за Рафа, ако одиме по твоите логики тренерите никогаш не треба да бидат отпуштани, али пак ке кажам, тие изговори се само класичен пример за 1 лузерски менталитет кој ти очигледно го имаш примено низ годините дур си ги следел неуспешните сезони на Ливерпул да дојде до титула во ПЛ. :toe:

--- надополнето ---

Го наследил малце шмекот oд Мурињо. :)

Мене ли ми зборуваш за лузерски менталитет??? А колку години вие немавте титула??? Или брзо заборавивте кои бевте низ последниве 15тина години?? Ама не....одеднаш 5 титули по ред и веќе и менталитетот ви стана победнички....секако....сега секоја сезона кога нема да освоите титула за вас е неуспешна......како што на човек парите му маваат во глава така и тебе изгледа ти манале овие титули..........ако го гледаш Интер од поодамна сигурно знаеш дека за да се дојде до титула потребна е работа време и пари.....и секако менталитет.....не ми зборувај мене за менталитет...ако барем и малку го следиш фан клуб Ливерпул(а сигурно не го следиш) ќе знаеш каков ми е менталитетот....и не грижи се....наскоро титулата ќе стигне кај нас...а тоа нема да биде од лузерски менталитет.....и секако и јас веќе сакам Рафа да си оди од кај вас.....очигледно со такви фанови нема што да бара човекот!! Секоја чест на исклучоци!!!Само малку чукни си ја главата и ќе сфатиш каков менаџер губите....и јас ја барав неговата глава лани ама непосредно пред да си оди си сфатив дека не ее човекот крив....како и да е крај на дискусијата

Мене ли ми зборуваш за лузерски менталитет??? А колку години вие немавте титула??? Или брзо заборавивте кои бевте низ последниве 15тина години?? Ама не....одеднаш 5 титули по ред и веќе и менталитетот ви стана победнички....секако....сега секоја сезона кога нема да освоите титула за вас е неуспешна......како што на човек парите му маваат во глава така и тебе изгледа ти манале овие титули..........ако го гледаш Интер од поодамна сигурно знаеш дека за да се дојде до титула потребна е работа време и пари.....и секако менталитет.....не ми зборувај мене за менталитет...ако барем и малку го следиш фан клуб Ливерпул(а сигурно не го следиш) ќе знаеш каков ми е менталитетот....и не грижи се....наскоро титулата ќе стигне кај нас...а тоа нема да биде од лузерски менталитет.....и секако и јас веќе сакам Рафа да си оди од кај вас.....очигледно со такви фанови нема што да бара човекот!! Секоја чест на исклучоци!!!Само малку чукни си ја главата и ќе сфатиш каков менаџер губите....и јас ја барав неговата глава лани ама непосредно пред да си оди си сфатив дека не ее човекот крив....како и да е крај на дискусијата

а колку време немавте вие титула рече ??????

Па еве, за 55 години, кога твојот Ливерпул ке освои 5 последователни титули, кога ке освои тројна круна, ќе видиш како твоите ставови ке се сменат.
Сега ти реков, ти си навикнат на едни услови, фановите на Интер на други, ти сеуште гледаш лузеска екипа која до пред некоја недела беше 2-3 бода од зона на испаѓање, ја гледам акутелен европски првак, и нормално е твоите очекувања да се некаде таму доле, а моите високо горе ...

Ја знам каков тренер губат, просечен, просечен тренер кој незнае да победи една Бреша дома, е таков тренер губат, тренер кој изгуби на домашен терен по цели 49 натпревари ако не се лажам и тоа од Милан, кој по ништо нема да биде запаметен тука освен по изјавите полни со карактер, ке биде запаметен по тоа што го уништи за неколку месеци она што Мурињо го изгради тука, ке биде запаметен по тоа дека вети титула на крајот од сезоната а по 2 дена доживува дебакл во Рим од Лацио, ке биде запаметен и по тоа дека дозволуваше играчите да му се дерат пред цел Свет а он ништо да не превземе во врска со тоа, ќе биде запаметен и по податокто дека откако он дојде во пакет со фитнес тренерот, Интер има најголема фрекфенција на повреди во последниве 20 години ( а може и случајност е ова, сепак, за Рафа секогаш се добредојдени изговори ).
Е по тоа оваа мифка дебела ке остане запаметена во Интер, а тоа што ти си ја барал '' неговата глава '' лани, а сега си со друг став тоа е твој проблем, сепак, ти лани гледаше екипа која едвај избори место во Лига Европа, па сега се дури полоши и од тоа, па ете, затоа и го бараш просечниот Рафа, зашто со него максимумот на Ливерпул во ПЛ беше пласман во ЛШ а сега и тоа почнува да станува фантазија.

п.с. И за тоа со титулите, уште еднаш, незнам колку години имаш, ама по постовиве еве да претпоставиме, кога последен пат освоија Ливерпул титула во Англија голема е веројатноста ти да си бил поделен на два дела, сперматозоид и јајце клетка и прашање е дали сеуште некој имал у план за истиве да прави спајалица. А од друга страна, ние, ко фанови на Интер, до пред само неколку месеци, во Мај, гледавме испишување на уникатна историја, е затоа ти не можеш да не разбереш, нема како ...

Ало чичко Морати доста е со експерименти.Каков Леонардо каков Спалети!Или Капело,Хидинк или Рајкард, немам изградено мислење за португалецот кој бил помошник на Мур.

Сега за сега 2 трансфер цели се Ранокија и Алексис Санчез, тоа се имињата со кои посериозно се поврзува овој клуб.

нема шанса преку меил да му дадат отказ. морати е сноб, али не до толку.

Еј да ви честитам светска титула ... Бев баниран па затоа дури сега ви честитам :helou:

Сега за сега 2 трансфер цели се Ранокија и Алексис Санчез, тоа се имињата со кои посериозно се поврзува овој клуб.

Играчиште брз како оса и добар техничар на последната утакмица против Лацио ме импресионира :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom