- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Ajde be , go shutnaa li stokata
?
?Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
?Ме интересира од кога Пирели ви е спонзор на дресовите, и до кога ви трае сегашниов договоров со компанијава?
Заувек !Не се зафркавај, каков Барези, човекот ти бил помошник на тренерот во последните три години. Што мислиш, каква репутација ќе има кај играчите? Го видовме лани кога Мурињо беше казнет, страв му беше да им свика.
Од резултативе на Рафа, има полоши. Само не дај боже да седне Лео, Рафа за него е Мурињо!
Абе ти си фан на екипа која нема титула во ПЛ повеќе од 20 години, ти ми збориш од аспект на човек кој е навикнат на вакви посрани сезони, затоа твојот став е нерелавнтен во моментов и уз пут по малку и смешен.
Неинформиран си а се обидуваш да тераш нормална дискусија, ми ги спомнуваш тие заврзани раце а не си свесен дека Рафа на истото се согласи кога потпиша договор, така да нема потреба тоа да го спомнуваш over and over again. Рафа потфрли, ти тоа не го сфаќаш, т.е. не можеш да го сватиш бидејќи навикнат си на такви потфрлања, нормална работа се за тебе, секојдневие од прв ден кога си станал фан на Ливерпул.
Во Италија вакво потфрлање се казнува со отказно решение и тоа е тоа, па ти колку сакаш поти го со изговорите за Рафа, ако одиме по твоите логики тренерите никогаш не треба да бидат отпуштани, али пак ке кажам, тие изговори се само класичен пример за 1 лузерски менталитет кој ти очигледно го имаш примено низ годините дур си ги следел неуспешните сезони на Ливерпул да дојде до титула во ПЛ.
--- надополнето ---
Го наследил малце шмекот oд Мурињо.![]()
Мене ли ми зборуваш за лузерски менталитет??? А колку години вие немавте титула??? Или брзо заборавивте кои бевте низ последниве 15тина години?? Ама не....одеднаш 5 титули по ред и веќе и менталитетот ви стана победнички....секако....сега секоја сезона кога нема да освоите титула за вас е неуспешна......како што на човек парите му маваат во глава така и тебе изгледа ти манале овие титули..........ако го гледаш Интер од поодамна сигурно знаеш дека за да се дојде до титула потребна е работа време и пари.....и секако менталитет.....не ми зборувај мене за менталитет...ако барем и малку го следиш фан клуб Ливерпул(а сигурно не го следиш) ќе знаеш каков ми е менталитетот....и не грижи се....наскоро титулата ќе стигне кај нас...а тоа нема да биде од лузерски менталитет.....и секако и јас веќе сакам Рафа да си оди од кај вас.....очигледно со такви фанови нема што да бара човекот!! Секоја чест на исклучоци!!!Само малку чукни си ја главата и ќе сфатиш каков менаџер губите....и јас ја барав неговата глава лани ама непосредно пред да си оди си сфатив дека не ее човекот крив....како и да е крај на дискусијата
Па еве, за 55 години, кога твојот Ливерпул ке освои 5 последователни титули, кога ке освои тројна круна, ќе видиш како твоите ставови ке се сменат.Мене ли ми зборуваш за лузерски менталитет??? А колку години вие немавте титула??? Или брзо заборавивте кои бевте низ последниве 15тина години?? Ама не....одеднаш 5 титули по ред и веќе и менталитетот ви стана победнички....секако....сега секоја сезона кога нема да освоите титула за вас е неуспешна......како што на човек парите му маваат во глава така и тебе изгледа ти манале овие титули..........ако го гледаш Интер од поодамна сигурно знаеш дека за да се дојде до титула потребна е работа време и пари.....и секако менталитет.....не ми зборувај мене за менталитет...ако барем и малку го следиш фан клуб Ливерпул(а сигурно не го следиш) ќе знаеш каков ми е менталитетот....и не грижи се....наскоро титулата ќе стигне кај нас...а тоа нема да биде од лузерски менталитет.....и секако и јас веќе сакам Рафа да си оди од кај вас.....очигледно со такви фанови нема што да бара човекот!! Секоја чест на исклучоци!!!Само малку чукни си ја главата и ќе сфатиш каков менаџер губите....и јас ја барав неговата глава лани ама непосредно пред да си оди си сфатив дека не ее човекот крив....како и да е крај на дискусијата
Сега за сега 2 трансфер цели се Ранокија и Алексис Санчез, тоа се имињата со кои посериозно се поврзува овој клуб.