Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека редно е да му се каже чао на Бенитез,упропасти све човеков све буквално све:nesvest:,цела слава од лани ја урна он значи и тоа за 10 кола како што пишаа погоре.За нас ке искоментирам Ето се трудеше да направи нешто како и Снајдер али ништо,Пандев прва паметна раб што ја направи оваа год знаете за што зборам,Кутињо не е за тим каков што е Интер дефинитивно,премногу е млад и треба да созрева уште,али ајде што е тука е очекувам потег од Морати,прво чао на Крофната па после доведување нови играчи во зимски преоден рок :toe:

Да беше или да не беше...
Стрижена , Бричена...
Резултатот е тој , без разлика кој згрешил и што се случило...
Може само да јадеме лајна кого ке избркаат , зашто би било тоа така итн. х3
Сите сме свесни што се случува и што треба да се случи но не е така...
Повеќе среќа во наредните натпревари...
Честито победа

Ајде Бенитез ти помина времето бегај да не те гледаме,бар усреки не нас фановите ако
си идеш!!

...и да, не видов што беа Милан поарни. У пеналот ????????

Трите шута на Снајдер, еден посериозен.. коа ќе вииш ништо повеќе Милан не напраил, ама признавам пораз, каков таков :)

Трите шута од слободен беа. :) Но како и да е ние ги лапнавне трите бода. :)

--- надополнето ---

Nikola Volkovo напиша:

п.с не се надевајте дека ќе биде избркан Бенитез оваа сезона ќе остане гарант.

Гол коа треба да се постигне што е битно дали од контра бил или од слободен удар :toe:

57.4 % possesso palla 42.6
3 / 10 tiri dentro / totali 1 / 8

Гол коа треба да се постигне што е битно дали од контра бил или од слободен удар :toe:

brat dzabe e statistika koga inter ne napravi 100% sansa !!! toa e ocaaaaaj! milan mnogu rano dade gol i posle takticki si izigraa i si pobedija

Dobro be (do interasite) daj prestanete da placete... "podobri sme bile, izednaceni sme bile", kurot moj sme bile... Jas ne znam dali gleate rezultat ili samo od inaet se kontrate na sve sto ke kazat milanezite, a i vie (milanezi) tepavte - bravo, ama sto kur imate vie da kazete dali ke bide izbrkan ili ne benitez, imate vas fan klub izraduvajte se na ova istoriska pobeda. Ostajte ne nam so benitez da se raspravame, ne gledate deka uste samo i vie ni falite...

Абе мајсторе ја ако ја шутнам топката од пола терен и стигне до голман и тоа ќе се рачуна како шут на гол. Гледај ја ти утакмицата бо која реално не го видовте голот

Dobro be (do interasite) daj prestanete da placete... "podobri sme bile, izednaceni sme bile", kurot moj sme bile... Jas ne znam dali gleate rezultat ili samo od inaet se kontrate na sve sto ke kazat milanezite, a i vie (milanezi) tepavte - bravo, ama sto kur imate vie da kazete dali ke bide izbrkan ili ne benitez, imate vas fan klub izraduvajte se na ova istoriska pobeda. Ostajte ne nam so benitez da se raspravame, ne gledate deka uste samo i vie ni falite...

Навикнати се на победи , шо да праиш ....И ние сме такви али ова више сите граници ги помина .... поочајна игра не сум видел одамна - и да сакам да терам инат , неможам !

Абе мајсторе ја ако ја шутнам топката од пола терен и стигне до голман и тоа ќе се рачуна како шут на гол. Гледај ја ти утакмицата бо која реално не го видовте голот

Океј, Милан го видоа;):smir:
Неам намера повеќе да дискутирам, оти нели на крај се гледа конечниот резултат, така да џабе ќе ви објаснувам дали Интер биле подобри или Милан имал 3 контри.

Па од тоа што се плашев (пораз на меаца) после две години, се случи.Како ја состави последната одбрамбена линија со 4 централни дефанзивци да ги игра два од нив како лев и десен бек.Ах ќе заборавев,дебелиов не сака да го копира на Мурињо.Матриксот прва постава,браво за Бенитез пенал 4 минута за ајкулата.Да не направиме една конкретна шанса 90 минути,од кои 30 минути со играч повеќе,невистина ова не личи на Интер на оној шампионски требле ИНТЕР!
Незнам навистина што се случува!
Неможев да разберам, како е можно екипа која ги освоила сите трофеи во сезоната да земе тренер кој со еден гигант како Ливерпул се посрал и добил „шут карта“ , а го зема Европскиот шампион...оваа го може само лудиот МОРАТИ...
Голема благодарност до Жозе Мурињо со кој дочекав да видам дека Интер стана ЕВРОПСКИ ШАМПИОН, со играчи како Матераци, Марига, Мунтари, Пандев, Милито ...
100 пати подобра опција беше Синиша Михајловиќ за тренер...барем ќе ги мотивираше....

Единствено ме расположува тоа што Миланезите не ги бива за ремет:tv: . Со сила форсираат некои безвезе постови не можат да ја осетат победата. :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom