Syn, edna rabota e da go mrazis Benco, druga e da gledas realno na rabotite. Kazi mi kako da ne se dostoen protivnik Lecce, koga na Inter mu falat 8 prvotimci, koga vo eden tim se ima Kivu, Bijabiani, Zaneti, Kordoba, trte-shrmte sea pejte pesni kolku vredi Zaneti do utre, vredi za tret tim na Inter nisto poveke. Jas deneska ne znam kako moze samo Benco kako kriv da go pravis, deneska site, site, site do eden bea katastrofa.
Citam 90% se bunite kade bil Kutinjo, vie kazete mi mene kade bea drugite, ostavetego detenceto, kade bese Pandev, kade bese Zaneti, Eto ami, sto ako izigral do vcera koga deneska sekoja topka od levata strana ja gubese, i jas veke go nauciv kako dribla: "ke sutnam, ne nema, ke sutnam, ne nema, ke sutnam, ne be kakvo sutiranje ke driblam, aj ke sutnam, ne ne ke podavam" - vaka mu se site zagubeni topki.
Benitez do predposledniot natprevar go smetav za 50% od pricinata sto Inter igra krs, deka non stop velevme nikoj ne trca ama sepak, trenerot e kriv toj treba da gi tera da trcat, e jas ne znam kako moze ovie goveda da gi teras da trcat, kazi mi ti mene, ne Murinjo tuku i Sveti Petar kako bi reagiral so ovie? So Kivu bre? Ili Lucio

ne znam dali primete toj FAIL momentot koa se obiduvase so paraboli da dribla eden i toa srede teren

i kao kapak na sve ova, povredeni igraci imame kolku ti dusa saka, a i tie sto se vratija ne se 100%, duri ni 50% od toa sto treba da se.
Zatoa za ovoj raspad na Inter, site se krivi, site do eden, oti covecka psiha (a ne samo covecka) e koga ke si vo opasnost da prevzemes drasticni merki za da prezivees (primerot upm, ama jbg

) a ovie nasite sto cekaat? Od upravata koja ne go brka kiflarot

, Kiflarot koj nema avtoritet ni znaenje za trener, pa se do igracite koi zabravile preku nok da igraat fudbal.
Kivu, majka ti.