Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа дизајнерите дегенски у Најк поебаа, истото и со дресот на Јуве го направија ...
Досега не сме виделе вакво нешто на дрес на Интер, па не е до толку лошо, ќе се навикнеме полека.

Сериозно ми се допаѓа аждајата. 
Тоа дизајнерите дегенски у Најк поебаа, истото и со дресот на Јуве го направија ...
макар шо се истите од претходно (пикадото од купот + штитот од скудето). за ЛШ ако добро памтам нема беџ + за светскиот куп ај да не кобам ама со „келнерот“ (закон прекар) во најмала рака не би го рачунал предвреме на контото.
^ За ЛШ на ракавот имаат беџоваков со годината вметната.![]()
го носат само за ЛШ/.
а за светското, да се надеваме дека барези ќе ги води тогаш!
за оваа година, кога ќе излезиме на теренот си мислам дека Еленик од Мусинци ги гледам на телевизија..

Toa e де, башка, нема што тука Бранка манка да се обвинува, Мурињо ги сакаше и двајцата по секоја цена, а условот да биде тренер на Интер Мур беше да биде одговорен за трансфер политиката, така да Бранка само го договараше она што му беше наредено од '' горе ''.Би сакал да верувам дека е второво
... Пекарот, Кифлата, Гарсонот. На татко ми му личел и на лик од Ало-Ало серијана, поточно, на Рене.@Јас
''Крофнарот'' повеќе му лежи на Бенитез како пекар!