Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oh nooooBREAKING NEWS:Штрафценегер doubtful for thursday's match due to ilness
![]()
))Мислам дека 19 и 57 ца идат накај балонот,на рекорд поминува 57 ца иначе! Ни ја не сум идел натаму,ке се договорам со другарот можда и со такси ке одиме! Иначе кај си го нашол тој гостински дрес од 2,200 во Аеродром кај железничка ?Сигурно ќе дојдам ама дали ќе играм,ќе видиме..ако се опоравам од болеста што ја фатив у АЕРОДРОМ!
Бтв,бев у фан шопот и гостинските дресови се екстра..2.200 се,одлични..утре зиам еден))
- "Играчите ја завршија минатата сезона многу касно, а оваа ја започнаа многу рано. Никогаш не е лесно со Светско првенство помеѓу сезони. Причината за овие повреди? Луѓето само зборуваат и зборуваат, но никогаш не анализираат зошто. Сите големи клубови имаат потешкотии, посебно со светско првенство во средина. Нашата работа е да ги спречиме и да ги излечиме."
Сигурно ќе дојдам ама дали ќе играм,ќе видиме..ако се опоравам од болеста што ја фатив у АЕРОДРОМ!
Бтв,бев у фан шопот и гостинските дресови се екстра..2.200 се,одлични..утре зиам еден))
Кој незнае каде е балонот да се чекаме околу 15 часот и 15 минути на рекорд,и да тргнеме некаде околку 15 - 30 док се собереме! Кажете дали одговара на рекорд во 15 часот и 15 минути ако не ке бараме друго место?Океј тоаш..бенеамата ќе не води,ќе се чекаме негде кај центар...ја,занети,другарот,бенеамата,ице,кире и снајпер..некој друг?
И да,можеме со такси да идеме..
Да Кире,у фан шопот кај железничка..
Абе у 15 и 30мин треба да бидеме кај балонот,така ни кажа Аки..така да у 15 да се собереме..у 15 и 15 да тргнеме..и у 15 и 30 ќе бидеме таму..Од 16 - 17 часот играме,ако незнаеш кај е ние ке се чекаме негде во центар па ке бидеш известен!
--- надополнето ---
Кој незнае каде е балонот да се чекаме околу 15 часот и 15 минути на рекорд,и да тргнеме некаде околку 15 - 30 док се собереме! Кажете дали одговара на рекорд во 15 часот и 15 минути ако не ке бараме друго место?
))