Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Syn,
Едно е на крај краева мислењето на фановите од Италија,а друго е она на раководството на Интер кое очигледно сака да го продаде.
ПЛУС(голем плус) Балотели сака да си замине од Интер,колку и да е добар,ако не сака да игра кај нас,со сила нема да го тераме.(настрана фактот дека и ние(т.е раководтсвото на Интер) не го сакаат)

Видео од нашата идна ѕвезда.

100% од головите му се дадени со глава.

Aко одиме од тоа дека Балотели сака да си замине од Интер, тогаш Маикон моли да си оди од клубот, така му доаѓа ова ...
Единствениот плус за Интер во ситуацијава е финансискиот суфицит у буџет што ке го имаат, ништо повеќе. Ке се купи играч ко Маскерано, солиден деструктивец но ке се загуби играч со огромен потенцијал кој во овој клуб гарант ке догураше до топ 5 напаѓачи на планетава и тоа во скоро време ...
Балотели ги има оние фудбалски гени на Ибра, Кристијано Роналдо у остали '' курнази '', таков тип на играч е, копиле, редок примерок кој ке ништи каде и да игра.
Интер не дека не го сака, него добива во моментов примамлива понуда па го продава, ко што тоа го правеше и со Маикон, али си оглед дека Бало е долгорочно решение кое дава 1000% сигурност за нападот кој е доста комплексен и важен дел од екипата, Интер во секој случај ке изгуби многу во оваа зделка.

Единствената добра работа за тимот е што Балотели сеуште не беше со перманентен првотимски статус па клубот е навикнат да игра без него у први 11 и само ради тоа неговото отсуство нема да се осети у тој сегмент, али ке се осети тогаш кога Интер ке има потреба од нова ѕверка во нападот, тоа е факт.

Абе гони ги милионите , ваков талент кој продава , само Интер :tapp:
Јас сум против негово одење , ама тоа е ..

Нема везе, добро е што ко што реков и погоре не е првотимец у екипата.
Нејсе тоа, вчера деби за младата италијанска репрезентација имал и Лоренцо Кристиг, со своите 17 години тој станува и најмладиот играч што заиграл за младинскиот состав на Италија, претходно рекордот го држеше Македа со своите 18 години.
Кристиг иначе е деструктивец и Камбијасо за него имаше изјавено дека го гледа ко негова замена во иднина.

Абе гони ги милионите , ваков талент кој продава , само Интер :tapp:
Јас сум против негово одење , ама тоа е ..
Кутриот Балотели уште една жртва на Морати.. :pos:

Имаше порано Морати некои изјави дека ни за 100м не би го продал Балотели ама виде дека никој не може да излезе на крај со него,дури ни Мурињо,па го одбра правилното решение.

Ова е моето видување.....други имаат различно(Интер е крив,Балотели ама ич) ама тоа е,секој со своето..

Штрафценегер напиша:
...Дури ни Мурињо
Али Ферги успеа да го смири и направи играчиште од Руни. Хмм...
Него ако си замине Балотели, тогаш ќе бидеме кусок во нападот, особено ако се повреди некој, претходната сезона имавме среќа па немаше повреди на напаѓачите. Оваа година ко за инат ќе има, ќе видите.

Не викам дека Интер е крив , ама мислам дека требеше да се попушти малце , сепак има 19 еве денес 20 години , можда после година ќе се опаметеше :pos2: Мака ми е , играчиште и пол ќе стани ...

Ако се повреди Милито, Ето ке игра напред, во краен случај и Пандев, тоа најмал проблем е со оглед на фактот дека Ето цела кариера ја играше ко класичен шпиц.
Тоа ич не ме плаши, мала е веројатноста сите во пакет да се повредат, башка и Албиек е тука во краен случај па и постои опција Дестро да го вратат од позајмица ако ептен е хаос ситуацијата до зима, проблемот можно е да се создаде во пост Милито периодот, односно за 2 години, плус, ако си оди Балотели Скули гарант доаѓа така да нема никаква причина за страв од евентуално повреди.

Веројатноста Пандев, Скули, Ето и Милито у ист период да бидат повредени е премногу мала и шанса нема да се деси.

И да, не може да ми биде сеедно, без оглед на се, што Интер продава играч кој од своја младинска можеа да го претворат во играчиште од светски рамки, играчиште за кое не фрлиле ниту евро за да го донесат но што е тука е, живот иде даље но дефакто ваквите прилики денес се голема реткост.

Не викам дека Интер е крив , ама мислам дека требеше да се попушти малце , сепак има 19 еве денес 20 години , можда после година ќе се опаметеше :pos2: Мака ми е , играчиште и пол ќе стани ...
И мене ќе ми беше криво ако Балотели изјавуваше дека и покрај се сака да остане во Интер,да се бори за место во составот бла бла,знаеш како иде натака...ама не,он и неговиот дебел агент се решени да оди во Сити,тоа е многу јасно.
Со здравје нека му е,ич не ми е жал,па ако сака и како Џо Кол јак нека стане..;)

За Калчово има ли да се види кој ТВ права ги има да пренесува баш ме интересира дали Телма ја има...фала.

Баш ке биде интересно Тим Трофео ,, да видиме рафа со каква формација ке излезе против најголемите ривали. Очекувам Кутињо во прв состав барем на едно полувреме, и би ве замолил на време да најдеме стрим за да можеме да си гледаме на раат и да коментираме во исто време,, :)

За Калчово има ли да се види кој ТВ права ги има да пренесува баш ме интересира дали Телма ја има...фала.

In countries and territories outside of Italy, the league is broadcast on Raitalia (numerous countries in several continents), Canal+ Poland (Poland), KBS Sports (South Korea), TV+ (Bulgaria), RCTI, Global TV (Indonesia), Arena Sport, Sport Klub (Serbia), Supersport Kosova (Kosovo), NTV Turkey (Turkey), Telma (Republic of Macedonia), In televizija (Montenegro), mio TV (Singapore), Telelatino & Fox Sports World Canada (Canada), Fox Soccer Channel and Fox Sports en Español (United States), Digi Sport (Hungary), Sport1 (The Netherlands), ESPN (UK) (United Kingdom), TV Esporte Interativo, Rede Gazeta, TV Cultura, ESPN Brasil, Sportv (Brazil) and ESPN Latin America (Latin America), TrueVisions (Thailand), Neo Sports, TEN Sports (India) and Al Jazeera Sports (Middle East And North Africa).

Eте ти.

Утре од 20:45 почнуваме против Јувентус па после Милан игра против поразениот и на крај,ние играме против Милан.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom