Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема везе тоа, он и Касано би требале да имаат поголема слобода у игра со оглед на тоа што можат да покриваат повеќе од една позиција напред, слично ке биде и кај Бенитез без разлика кој ке игра, шарање барање ке биде у напад.

Па да , Амаури почна класичен шпиц , лево Бало , десно Пепе полушпиц Касано , и Касано си ја играше како сака онака лабаво
Ете го Бало пак лево

Глеам Дестро дал 3 гола на пријателска за Џенова, тепале 5-1, од 5 гола 3, солидна статистика. Ме радува фактот што еден ваков талент не го угушија во ваква конкуренција и му оставија простор за докажување во тим кој има одлична подлога за просперирање на вакви играчи, а уште повеќе ме радува фактот што е позајмен со опција за косопственост што значи има веројатност да остане во Џенова една до две години, може и повеќе но доколку има нездрав прогрес у кариера, на што и сите се надеваме, фино лепо ќе имаат опција да го вратат во екипата.
Муабетот ми е дека супер постапија со една од опциите '' наследник на Милито '', слично нешто очекувам и со Албиек, ако не оваа сезона, наредната, за Балотели јебига, најверојатно ке заврши во Сити.

Честито 34то лето за заменик капитенот Иван Рамиро Кордоба.

Занети - Сакам да бидам директор во Интер !!!!! - http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4942-9ee9-b554c98cafea&ln=3&typeBack=default !!!!Значи ова е играч кој го сака клубот со цело срце,ке игра до својата 40 година само за да ги сруши сите рекорди со Интер и да стане играчот со највеќе настапи во Интер и потоа ке станува директор на клубот!! Фала уште еднаш капитену за сета своја љубов кон нашиот Интер :cuc:!!!

Сега и Газета сака да го избрка Диего од Јуве ... сигурно , бидејќи е весник наколнет кон интер , сака што побрзо да го избрка Диего од Јуве со што значително би се ослабил составот , наместо 7мо , без вистински предводник и маестро како Диего , Јуве ќе заврши 9-10 :tv:

Ах овој Морати, кај судиите и весниците почнал да ги плаќа да им ги брка играчите на Јувентус.

Дечки коа ке се игра тоа трофео куп што се игра едно полувреме со Милан и Јуве?

Излезе инфо за 11 милиони плус Обина и Мансини на позајмица у Фиорентина за Монтоливо ...

Излезе инфо за 11 милиони плус Обина и Мансини на позајмица у Фиорентина за Монтоливо ...
Добар е Монтоливо он ми беше еден од омилените за од средина на терен коа баравме играчи:toe:

Целта на Интер е да им даде 2 офанзивни играчи зашто го загубија Јоветич а и Лајич се повреди, плус односите со Миха им се одлични, прашање е дали Фиорентина би го прифатиле овој дил. Иначе Ето дал 2 гола за Камерун против Полска денес.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom