Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^
јас му давам три натпревара во италија :tv:

Абе тешко вас на паметот не знам дали се мајтапите или не...па силва ебани три-четири години игра маестрално во валенсија сите ебани гиганти го бараат во европа скоро се тепаат за него и е еден од ретките врвни креативци кој се интелегентни и знаат многу добро да ја контролираат топката, вие од еден несреќен натпревар за тимот каде настапува тој заклучивте дека не е за нас ?????....или се глупирате или сакате да се глупирате..трето нема(иако според мене нема теорија да пристигни кај нас)!

Кои сите се утепале да го земат? Освен Интер не знам друг клуб што е заинтересиран, а он што сака да оди во Реал тоа е друга приказна...

Се согласувам со нероазуро за Силва.Не може да кажеме дека Силва е слаб играч ако еден натпревар одиграл слабо,зарем има играч кој сите натпревари ги игра беспрекорно?Ајде да ги споредиме милиот Хамшик и Силва на натпревариве од светсково?Нели многу го посакуваа меѓу кои и јас Хамшик во Интер.Велам големо ДА за Силва во ИНТЕР!

Браво за Бенитез, еве пројавува интерес за два перфектни играчи Маскерано и Месут Озил.
Месут Озил со само 22 години е врвен играч, ќе бидам пресреќен доколку дојде во Интер.
Има и простор за напредок на овој играч, две сезони во Вердер Бремен е перфектен.
За Маскерано нетреба што да кажувам, тој се има кажано во дресот на Ливерпул и Аргентина.
Форца Интер.

Ајде со среќа да се надеваме барем на 1/2 од успесите од оваа :)

Нема да ги осудам и ништо да не освојат, направија многу последниве години!

На кратко, вистинските фанови се секогаш со тимот!

FORZA INTER!!

Браво за Бенитез, еве пројавува интерес за два перфектни играчи Маскерано и Месут Озил.
Месут Озил со само 22 години е врвен играч, ќе бидам пресреќен доколку дојде во Интер.
Има и простор за напредок на овој играч, две сезони во Вердер Бремен е перфектен.
За Маскерано нетреба што да кажувам, тој се има кажано во дресот на Ливерпул и Аргентина.
Форца Интер.
Вакви засилувања навистина посакувам,вистински засилувања.Озил е млад преспективен фудбалер,Маскерано како што вика Думан е докажан фудбалер и капитен на гаучосите.Но првин треба уште некој да ги следи стапките на Кварежма.Пред се мислам на Марига и Мунтари.
А вакви засилувања навистина не ми пречат.Незнам само Бенитез што мисли со позицијата лев бек.Дали ИЛ Капитано ќе игра на таа позиција или ќе се бара нов играч налик ЕВРА на таа позиција!

Во понеделник речиси е сигурно дека ке биде обновен договорот на Милито, односно ке добие покачување, е сега дилема е дали истото ке се случи и со Маикон кој веќе го обнови договорот лани до 2014. Најверојатно и за него се бара покачување на платата кое реално и го заслужи.

Се надевам дека ќе се прикаже во добро светло и нема да биди пуштен на позајмација.....Бибиабиани и Кутињо сега засега е добро барем размислуваме за иднина...и уште еден во средина и бек и готово е за новата сезона!...и Мајкон претпоставувам ќе летни во Мадрид за 30 милиончиња или па ќе се искомбинира со дренте или со некој друг играч!

Озил е мнгогу добар фудбалер само мислам дека немаме потреба од него,Маскерно нека се доведе најдобро барем игра централно во средина.Кутињо не иде на позајмица прочитав тоа е топ,Маикон највероватно нема нигде да си иде тоа ми се свиѓа!!!Идеме во поход на 6 титули ГРАНДЕ ИНТЕР

Бастос од лион мислам дека е, го поврзуваат со интер.

Најголемата желба ми беше да не е Италјанец новиот тренер на Интер.
Желбата е остварена.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom