Во последно време многу пати сум слушнала за ова, но за среќа кога јас купив SE W810 пред неколку години ми дадоа се што одеше со него, мемориска, USB кабел, слушалки, дури и пред мене ја отвори кутијата, сакав таму да се проба, ама таа неписмената не знаеше да ја стави батеријата, се изнамачи а кога на ред дојде капакот кој се затвора со лизгање, а таа сакаше само да го притисе од горе и да го затвори за што немаше шанси добро што не го скрши, мемориската беше посебно спакована заедно со адаптер за мемориска и беше новост за неа, не знаеше дали се става само мемориската или треба и адаптерот да се стави некаде во телефонот...не знам како не и залепив една и како Т-Mobile си дозволува такви глупедри да работат како продавачки. Во Germanos пак влегувам да се распрашам за дигитален и ме носи кај апаратите и вика еве ги, демек да си одберам, ова сладолед е од 50 ден па ке го купам кој ќе ми текне, прашувам за мемориска дали има, какви формати поддржува и што плус оди во паковањето, се правам дека не знам
за да слушнам што ќе каже, немаше појма само чекаше да си одберам и да го спакова, ама со таква услуга фала чао пријатно има и други продавници.
Најмногу ме нервира таа непрофесионалност како во самопослуга да работат и само чекаат кај касата, или пак се прават на удрени и наместо мемориска од 8 GB има од 1 GB или воопшто нема, а пак за одговорите не знам и најверојатно веднаш си заминувам пр. дали овој bluetooth има поддршка за Vista, одговор НЕ Е НАВЕДЕНО НА КУТИЈАТА АМА БИ ТРЕБАЛО, НАЈВЕРОЈАТНО ЌЕ РАБОТИ. Најкатастрофа за мене
беше продавницата на Dell, човекот воопшто не не погледна кога влеговме тој прв и последен пат, одвај не отпоздрави, не ни стана од фотелјата, само ни го фрли флаерот и толку. Инаку се ова се случува во Битола, каде можам да ги пофалам Невада, дечкото што работи таму нема што не знае за компјутери и додатна опрема, од детал ги објаснува перформансите без разлика дали е тоа компјутер, дигитален апарат или плеер, што се добива во паковањето и дава препораки според потребите на купувачот, а и во Нико Компјутери има многу добра услуга.