Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не би сакал никого ниту да бранам ниту да напаѓам ама прво пред некого да сакаш да посрамотиш и да изругаш треба да си 100% сигурен во тоа што ке го кажеш за ти да не се посрамотиш. Само за информација 9500GT DDR3 постои и тоа многу оддамна и еве ти линк за да се увериш http://eu.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=136&prod_no=1534 а тоа што сакале да ти увалат дупло поевтина графичка е друга работа или за жал ефтин маркетиншки трик на продавачите но затоа треба да се внимава кога се купува. А и уште една работа не ми е јасна како може да купуваш компјутер а за иста цена да не ти прави разлика дали е графичката DDR2 или DDR3 тоа кажува дека стварно не знаете што купувате
И јас сакав да ја купам таа конфигурација, ја видов на флаер, ми се виде доста добра па се јавив да ја порачам. Нормално, сакав да ги потврдам спецификациите пред да го направам тоа.
Значи освен рамот на графичката, и процесорот го немале од понудата па ми нудеа друг, полош. За иста цена)
исто и јас пред три год зедов к750и ама го зедов со фулл опрема мемориска 64мб, слушалки, усб кабел, ЦД.Купив мобилен пред 3 години и ми немаше мемориска картичка,а секогаш со такви телефони даваат(сони ериксон к750и)...До ден денес го користам мобилниот и немам мемориска(треба да купам)..
...со мојот пријател застанавме до штандот со дигиталните фотоапарати
Кога сме кај фото-опрема. Да кажам дека сум разочаран од Genel увозникот на Canon во Македонија.
За на работа набавивме EOS 40D. Тоа што беше од излог спуштија некој денар, ама тоа што фалеше буклетот со упатство за употреба ме извади од такт, ама немаше избор, моравме да набавиме апарат. Дури и заборавивме дека недостасува CD со софтвер. Од Генел ни кажаа, па имате се на нет, симнете си. Сега на темава ми текна да видам што оди во пакет, и ќе ги болдирам работите што не ги добивме.
What's in the Box
EOS 40D Body (A)
Eyecup Eb (not shown)
Wide Neck Strap EW-100DGR (C)
Video Cable VC-100 (D)
USB Interface Cable IFC-200U (E)
Battery Pack BP-511A (F)
Battery Charger CG-580 (G)
"Great Photography is Easy" Booklet and "Do More with Macro" Booklet (not shown)
EOS Digital Solution CD (I)
Software Instruction Manual (not shown)
![]()
За тие 1200 денари е твое дали ќе платиш или не, овдека немаш никаква грешка кај продавачот.Jas si kupiv lap-top od niko Kompjuteri, odam doma sednuvam da instaliram Windows i probuvam probuvam nikako ne saka. Idam u Niko-kompjuteri i mi vikat epa treba neso da se podeselo i trebalo da doplatam 1200 denari. Leleee koga dignav edna galama, deckoto go vkluci kompjuterot, i za 2-3 sekundi napravi neso i posle si go instalirav bez problem. Ne se normalni beeeee. Nikad vise od togas ne kupuvam u Niko-Kompjuteri, mada od togas kupiv uste 2 laptopa. Mi baraat 1200 denari da podesele nesto. Kreteni.
во Нико Компјутери има многу добра услуга.