Footballidentity.com

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
lele odamna neam fudbal identiti igrano ako saka nekoj tim neka me zeme mislam deka igram vo estonija porano igraam za macedonia utd neam igrano 4 meseci pak sakam da igram

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Јас искрено се надевам дека Македонија Јунајтед нема да си ги врати играчите назад што на времето играа,од проста причина што скоро никој нема да може да ги тепа.Иначе кој сака интервју нека се пријави до 15:30 на ПП и ќе се договориме

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.494
Поени од реакции
6.919
lele odamna neam fudbal identiti igrano ako saka nekoj tim neka me zeme mislam deka igram vo estonija porano igraam za macedonia utd neam igrano 4 meseci pak sakam da igram
Дај линк од профилот или име и презиме на играчот, да видиме шо атрибути имаш, може ќе те зееме у борец!

Член од
26 јануари 2007
Мислења
265
Поени од реакции
18
Ke moze mala pomos za igrava, :)
dnevno moze da se pravi ili trening ili da se prefrlat parite na smetka vo banka, i po logika bi trebalo da se sobiraat parite od site dnevnici i naednas da se prefrlat, ama mene konstantno i se prefrlaat po 7100 ni pomalku ni poveke.
nekoe logicno objasnuvanje? :D

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Јас искрено се надевам дека Македонија Јунајтед нема да си ги врати играчите назад што на времето играа,од проста причина што скоро никој нема да може да ги тепа.Иначе кој сака интервју нека се пријави до 15:30 на ПП и ќе се договориме
Ако Македонија Јунајтед ги врати сите играчи тоа ќе значи смрт за нашата лига :)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ke moze mala pomos za igrava, :)
dnevno moze da se pravi ili trening ili da se prefrlat parite na smetka vo banka, i po logika bi trebalo da se sobiraat parite od site dnevnici i naednas da se prefrlat, ama mene konstantno i se prefrlaat po 7100 ni pomalku ni poveke.
nekoe logicno objasnuvanje? :D
парите што ги зимашсе 1/7 од целата плата така да ако сакаш цела плата да земеш мора цела недела да вежбаш.Иначе немој да земаш пари сега поарно тренирај си.
Ако Македонија Јунајтед ги врати сите играчи тоа ќе значи смрт за нашата лига :)
Многу јасно.Единствено нешто што би го направиле ова изводливо е ако се вратат и играчите на Вардар (поранешно Ред Лајонс) и тогаш ќе биде покољ ќе се убиваме на терен.:smir:

Daniel.

Juventino per sempre
Член од
18 август 2009
Мислења
620
Поени од реакции
356
парите што ги зимашсе 1/7 од целата плата така да ако сакаш цела плата да земеш мора цела недела да вежбаш.Иначе немој да земаш пари сега поарно тренирај си.

Многу јасно.Единствено нешто што би го направиле ова изводливо е ако се вратат и играчите на Вардар (поранешно Ред Лајонс) и тогаш ќе биде покољ ќе се убиваме на терен.:smir:
Заборавате 1 "ситница". Во оваа лига има 8 активни клуба, а не 2,а моментално најсилен е The Pirates, значи ни Ред Лајонс ни Мацедониа Унитед. И за да се случи тоа, би требало од мојот тим да си идат 4-5 играчи, а тоа нема да се случи. Друго, Никола и Бинкс не верувам дека ќе заминат од Борец, затоа што вложија многу мака да го оформат тимот. А и кога би се случило сето тоа, би биле 3 клуба, не 2 :salut:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
265
Поени од реакции
18
ako sakate sd pistete vrednost mi e 1.1 a clauzula 6m.ko ja pocnav igrava trebase da potisam za nekoj makedonski klub ama potpisav za edni od skotska igram prv sostav tamu ne e loso ama sakam da igram vo mk. razbrav deka na sileks im treba sd pa ako sakate pisete...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.494
Поени од реакции
6.919
нема шанси да се враќам во јунајтед, како што кажаа погоре многу труд беше да го створиме тимов, а уште поголем да ја направиме активна лигава.
во фокус ми е да најдам уште 22-23 годишни играчи спремни да дојдат тука и да конкурираме следната сезона за титула.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Момци толку од мене за играва.. Си дадов отказ.:)

Член од
19 февруари 2010
Мислења
121
Поени од реакции
17
епа кога не си талентиран за играва ке си се откажеш ! хахаха

Kajgana Shop

На врв Bottom