Прашање е колку пари се испрани на стадионов, важно Гујо се сликаше друго не е битно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добивме стадион кој мислам дека никогаш нема да биде полн!
Со нашиов стандард и цената на картите кога доаѓаат поатрактивни противници, може само Гујо со фамилијата да си дозволат да одат на стадион!
Добивме стадион кој мислам дека никогаш нема да биде полн!
Со нашиов стандард и цената на картите кога доаѓаат поатрактивни противници, може само Гујо со фамилијата да си дозволат да одат на стадион!
Не велам за тоа!Сакаш да кажеш дена не треба да имаме ваков стадион, кој за воља на вистината е еден од најубавите на Балканот во моментов. Немој ти се молам, тоа што не може сега да се наполни не мора да значи дека и у наредни 5-10 год нема да се наполни. Заслужуваме да имаме таков стадион, независно какви резултати се остваруваат на клупски и репрезнтативен план.
Патем, за натпреварот против Ирска картите ќе бидат 300, 250, 200 ден., а ако Ирска у групава не е доволно атрактивен противни, не знам кој би бил, Бразил можда..
Не дека глумам адвокат на ФФМ и криминалецот кој е на чело на федерација, само сакам да ти укажам дека грешиш што плукаш на тоа што имаме КОНЕЧНО ваков стадион.
Ми ја зеде поентата затоа не те цитирам, нека го прочитаат истово!Позитивна страна е само што добивме помодерен стадион, на кој во блиска иднина нема да игра силен домаќин, можеби после неколку генерации да, сега нема шанси. Нема да плукам по стадионот, добро е што го имаме, можеби некогаш и ќе организираме некое финале во ЛЕ.
За, отварањето нема потреба од коментар.Ај, и онака е премногу свечен периодот, имаме свечени отварања на секои 5 минути. :uvo:
Не велам за тоа!
Работата е што Гујо идиотот испра милијарди, а ќе се фали дека стадион направил, тоа е работата! Јас не сум дпбне, плаќам данок и стадионот и од мој пари е правен и но може пинокио да го става тоа како своја заслуга и заслуга на бипичкиски и компанија!
Јас не сум против тоа што имаме стадион, туку како тоа се претставува, како на гујо мајкаму со *ичката да го направила, така се понаша! Е тоа е работата!
А јас да ти кажам се додека не се смени нешто во државава не ни планирам да одам на стдион, немам доволно средства за тоа!
Темата е за стадионот, не за состојбата на мак фудбалот, за тоа мислам дека има други теми.
Аргументите од типот ... "не сме заслужиле стадион, нема да се наполни, отварањето беше срање ... " ... се во најмала рака детски и незрели ...
Стадионот е супер, треба да се поправат некои работи и детали, но генерално е топ.
Просто ме зачудува фактот како некои можат да аргументираат дека нешто не чини, кога до вчера (читај 3-4 години) не ни имаше стадион.
На негово место имаше заглавен проект за стадион кој датира до доцните '70 ...![]()
Сакам некој да ми одговори !! КАКОВ Е ОВОЈ НАЦИОНАЛЕН ОБЈЕКТ КОЈ ИМА САМО ЧЕТИРИ ВЛЕЗА ОД КОИ: 2 СЛУЖАТ ЗА ВЛЕЗ НА ПУБЛИКА ЗА СЕВЕРНА И 2 ВЛЕЗА ЗА ЈУЖНА ТРИБИНА?? КАКО ЈАС КАКО НАВИВАЧ ЌЕ ВЛЕЗАМ НА ИСТОЧНА ИЛИ ЗАПАДНА ТРИБИНА ????
Не велам за тоа!
Работата е што Гујо идиотот испра милијарди, а ќе се фали дека стадион направил, тоа е работата! Јас не сум дпбне, плаќам данок и стадионот и од мој пари е правен и но може пинокио да го става тоа како своја заслуга и заслуга на бипичкиски и компанија!
Јас не сум против тоа што имаме стадион, туку како тоа се претставува, како на гујо мајкаму со *ичката да го направила, така се понаша! Е тоа е работата!
А јас да ти кажам се додека не се смени нешто во државава не ни планирам да одам на стдион, немам доволно средства за тоа!
--- надополнето ---
Ми ја зеде поентата затоа не те цитирам, нека го прочитаат истово!
Тоа на селски чешми оди копилето, на стадион не ќе си направи партиски митинг![]()