„Филип Втори“ ќе биде готов до крајот на годината

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
Прашање е колку пари се испрани на стадионов, важно Гујо се сликаше друго не е битно.

Добивме стадион кој мислам дека никогаш нема да биде полн!
Со нашиов стандард и цената на картите кога доаѓаат поатрактивни противници, може само Гујо со фамилијата да си дозволат да одат на стадион!

Со нашиов стандард и цената на картите кога доаѓаат поатрактивни противници, може само Гујо со фамилијата да си дозволат да одат на стадион!

http://www.likes4fun.com/like/13042/27077/Кој-стадион-е-поубав?/

^ Неееее не сме бруки ама ич, оди убиј се е работава.... :nesvest:

Позитивна страна е само што добивме помодерен стадион, на кој во блиска иднина нема да игра силен домаќин, можеби после неколку генерации да, сега нема шанси. Нема да плукам по стадионот, добро е што го имаме, можеби некогаш и ќе организираме некое финале во ЛЕ.
За, отварањето нема потреба од коментар. :tapp: Ај, и онака е премногу свечен периодот, имаме свечени отварања на секои 5 минути. :uvo:

Сакаш да кажеш дена не треба да имаме ваков стадион, кој за воља на вистината е еден од најубавите на Балканот во моментов. Немој ти се молам, тоа што не може сега да се наполни не мора да значи дека и у наредни 5-10 год нема да се наполни. Заслужуваме да имаме таков стадион, независно какви резултати се остваруваат на клупски и репрезнтативен план.
Патем, за натпреварот против Ирска картите ќе бидат 300, 250, 200 ден., а ако Ирска у групава не е доволно атрактивен противни, не знам кој би бил, Бразил можда..

Не дека глумам адвокат на ФФМ и криминалецот кој е на чело на федерација, само сакам да ти укажам дека грешиш што плукаш на тоа што имаме КОНЕЧНО ваков стадион.

Сакаш да кажеш дена не треба да имаме ваков стадион, кој за воља на вистината е еден од најубавите на Балканот во моментов. Немој ти се молам, тоа што не може сега да се наполни не мора да значи дека и у наредни 5-10 год нема да се наполни. Заслужуваме да имаме таков стадион, независно какви резултати се остваруваат на клупски и репрезнтативен план.
Патем, за натпреварот против Ирска картите ќе бидат 300, 250, 200 ден., а ако Ирска у групава не е доволно атрактивен противни, не знам кој би бил, Бразил можда..

Не дека глумам адвокат на ФФМ и криминалецот кој е на чело на федерација, само сакам да ти укажам дека грешиш што плукаш на тоа што имаме КОНЕЧНО ваков стадион.
Не велам за тоа!
Работата е што Гујо идиотот испра милијарди, а ќе се фали дека стадион направил, тоа е работата! Јас не сум дпбне, плаќам данок и стадионот и од мој пари е правен и но може пинокио да го става тоа како своја заслуга и заслуга на бипичкиски и компанија!
Јас не сум против тоа што имаме стадион, туку како тоа се претставува, како на гујо мајкаму со *ичката да го направила, така се понаша! Е тоа е работата!

А јас да ти кажам се додека не се смени нешто во државава не ни планирам да одам на стдион, немам доволно средства за тоа!

--- надополнето ---

Позитивна страна е само што добивме помодерен стадион, на кој во блиска иднина нема да игра силен домаќин, можеби после неколку генерации да, сега нема шанси. Нема да плукам по стадионот, добро е што го имаме, можеби некогаш и ќе организираме некое финале во ЛЕ.
За, отварањето нема потреба од коментар. :tapp: Ај, и онака е премногу свечен периодот, имаме свечени отварања на секои 5 минути. :uvo:
Ми ја зеде поентата затоа не те цитирам, нека го прочитаат истово!

Тоа на селски чешми оди копилето, на стадион не ќе си направи партиски митинг:tapp:

Темата е за стадионот, не за состојбата на мак фудбалот, за тоа мислам дека има други теми.
Аргументите од типот ... "не сме заслужиле стадион, нема да се наполни, отварањето беше срање ... " ... се во најмала рака детски и незрели ...

Стадионот е супер, треба да се поправат некои работи и детали, но генерално е топ.
Просто ме зачудува фактот како некои можат да аргументираат дека нешто не чини, кога до вчера (читај 3-4 години) не ни имаше стадион.
На негово место имаше заглавен проект за стадион кој датира до доцните '70 ... :)

Чекајте малку, викате дека многу пари се испрани од стадионов, да добро бе мајку му стара видовте ли за што цена беше направен стадионов? знаете ли со колку пари ги праат другиве стадиони? А овој стадион беше допраен со 50 милиони евра, колку за разлика новиот стадион у Ирска го направиле за 400-500 милиони евра штооо ее гооолема разлика...
Отворањето било и прошло, нас ни останува стадионот и да се молиме да дојдат подобри времиња за Мак фудбалот, кој и онака го следам без разлика на квалитетот нели НАШЕ СИ Е НАШЕ, а ако чекаме друг некој да помогне да се развие фудбалот може и ќе дочекаме... затоа треба мие да се ангажираме малку, а не се на готово да чекаме, кога 99% МАКЕДОНЦИ ќе се разбудат од "зимскиот сон" ќе се случи нешто, а додека го дрвите дома и само критикувате ќе се жалиме само ! ОВА ДА ВИ БИДЕ ЈАСНО НА СИТЕ ОД ФОРУМОВ !:wink:

Сакам некој да ми одговори !! КАКОВ Е ОВОЈ НАЦИОНАЛЕН ОБЈЕКТ КОЈ ИМА САМО ЧЕТИРИ ВЛЕЗА ОД КОИ: 2 СЛУЖАТ ЗА ВЛЕЗ НА ПУБЛИКА ЗА СЕВЕРНА И 2 ВЛЕЗА ЗА ЈУЖНА ТРИБИНА?? КАКО ЈАС КАКО НАВИВАЧ ЌЕ ВЛЕЗАМ НА ИСТОЧНА ИЛИ ЗАПАДНА ТРИБИНА ????

Сума сумарум да ви направам за сите:

1. Треба да имаме ваков стадион, не сме толку мала земја па само на Јужна да се собираме.
2. Можеби (сигурно) се лапнати нешто пари на страна, ама така функционира земјава - тоа е тоа.
3. Отварањето беше срамота, тоа е факт - 500 луѓе на терен и некои анонимни пеачки за стадион од 35.000 луѓе е брука.
4. Јас ќе издвојам денар во било кој момент да го наполнам тој стадион. Репрезентацијата и нашите фудбалери го заслужуваат тоа. Заебете кој го правел стадионот, со колку пари и кои мотиви - дајте да ја бодриме Македонија, па да извадиме некој поголем успех како тим.

Не велам за тоа!
Работата е што Гујо идиотот испра милијарди, а ќе се фали дека стадион направил, тоа е работата! Јас не сум дпбне, плаќам данок и стадионот и од мој пари е правен и но може пинокио да го става тоа како своја заслуга и заслуга на бипичкиски и компанија!
Јас не сум против тоа што имаме стадион, туку како тоа се претставува, како на гујо мајкаму со *ичката да го направила, така се понаша! Е тоа е работата!

А јас да ти кажам се додека не се смени нешто во државава не ни планирам да одам на стдион, немам доволно средства за тоа!

Ти мајсторе на погрешно место ја искажуваш својата фрустрација од сегашнава власт. Мене искрено, воопшто не ме интересира кој и како го остварил овој и сите слични проекти на овој и без разлика кој бил на нејзиното отворање.
Еве прочитај го постов, истово го мислам и јас.

Темата е за стадионот, не за состојбата на мак фудбалот, за тоа мислам дека има други теми.
Аргументите од типот ... "не сме заслужиле стадион, нема да се наполни, отварањето беше срање ... " ... се во најмала рака детски и незрели ...

Стадионот е супер, треба да се поправат некои работи и детали, но генерално е топ.
Просто ме зачудува фактот како некои можат да аргументираат дека нешто не чини, кога до вчера (читај 3-4 години) не ни имаше стадион.
На негово место имаше заглавен проект за стадион кој датира до доцните '70 ... :)

Сакам некој да ми одговори !! КАКОВ Е ОВОЈ НАЦИОНАЛЕН ОБЈЕКТ КОЈ ИМА САМО ЧЕТИРИ ВЛЕЗА ОД КОИ: 2 СЛУЖАТ ЗА ВЛЕЗ НА ПУБЛИКА ЗА СЕВЕРНА И 2 ВЛЕЗА ЗА ЈУЖНА ТРИБИНА?? КАКО ЈАС КАКО НАВИВАЧ ЌЕ ВЛЕЗАМ НА ИСТОЧНА ИЛИ ЗАПАДНА ТРИБИНА ????

и мене ова не ми е јасно да нема псоебни влезови за трибиние позаид гол ова само може кај нас да го има, не верувам дека постои таков стадион во свет касе се влага на трибина преку друга трибина :helou:

Не велам за тоа!

--- надополнето ---

Ми ја зеде поентата затоа не те цитирам, нека го прочитаат истово!

Тоа на селски чешми оди копилето, на стадион не ќе си направи партиски митинг:tapp:

Сериозно прашање. Зошто направи нов јузер бе брааат?

najdobriot potez sto go napraese Gruevski e stadionot !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom