Религиска промоција

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Исламски центар поново јаше!!!
Исламот не бил наметнуван???
Примери - Персија(Иран),Курдите,Босна...Македонците муслимани..
.

if_found_please_return_to_nearest_insane_asylum_tshirt-p235475312921601048qw9u_400.jpg

Јасно е дека е наметната религија и тоа е неоспорен факт а во многу исламски земји ако не ја прифатиш следува сечење....добро барем кај христијаните нема такви работи,но воглавно сите религии се исти и сите се наметнати....

П.С до модераторот-не ми е јасна темава...мислам чуму религиска пропаганда????
Можат и сатанисти,и сајнтолоџи да го дадат том круз:)...мислам не е важно кој во што верува-важно е кој што прави.

П.С до модераторот-не ми е јасна темава...мислам чуму религиска пропаганда????

Во воведот со црвено пишува зошто ..
накратко .. затоа шо континурано се трупаат другите теми (Теми како прашања до религиите и останати конкретни) со Ние сме вистински, Вие сте лажни, Оној Овој се конвертираше итн ..

Т.Е АВИ ту МПЕГ и обратно се ставаат овде....хех конвертирање ааааа...
Поарно е промена на вера ахах...ма сеедно,но може така но видов на првите страни пише Боксер,па забавувач...и.т.н а без притоа да се дадат додатни информации за истите личности.

А ако религијата е наметната кажи ми една работа што не ти е наметната у животот.
Ееее како коњи со оние на очите .

Тешко нему ако буквално го следи исламот (според скорешните објаснувања на еден мој пријател со голема брадичка во врска со што пропишува исламот на улица, на плажа, на лето...).
Башка, човек што мења вера не е ради што ја спознал вистината...осеќам недоверба према такви луѓе, да смениш вера или националност.

Тешко нему ако буквално го следи исламот (според скорешните објаснувања на еден мој пријател со голема брадичка во врска со што пропишува исламот на улица, на плажа, на лето...).
Башка, човек што мења вера не е ради што ја спознал вистината...осеќам недоверба према такви луѓе, да смениш вера или националност.
E KAKO KE JA SMENI NEKOJ NACIONALNOSTA AJ OBJASNI

А ако религијата е наметната кажи ми една работа што не ти е наметната у животот.
Ееее како коњи со оние на очите .

Мене не-но многу има...многу имааааа се игоре-па знаеш ли ти ШТО ЗНАЧИ да организираш држава чија основ и Темел е РЕЛИГИЈА,чии ЗАКОНИ се оттаму-КАТАСТРОФА и светска закана(потенцијална).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom