Копрофилија и Копрофагија

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Одиме се подлабоко во амбисот на сексуалните перверзии.Денеска ќе се запознаеме со две блиски по суштина склоности,копрофилија и копрофагија.На двете им е заедничка една работа - изметот.Разликата е што капрофилите сексуално се возбудуваат при допир,мирис или мачкање со фекалии,а копрофазите одат до крај (не се позери :vozbud:) и го - конзумираат изметот.Има разни подврсти на капрофази во зависност дали јадат човечки,песји,мачји измет...

Копрофилијата е најпозната под името „скат“.
Оваа појава е честа меѓу приврзаниците на бдсм сексот...

A study of 164 male sadomasochists from Finland from two sadomasochism clubs found that 18.2% had engaged in coprophilia; 3% as a sadist, 6.1% as a masochist, and 9.1% as both. Eighteen percent of heterosexuals in the study pool had tried coprophilia; 17% of homosexuals had (no statistically significant difference between heterosexuals and homosexuals). In a separate article, a subset of 12 men from that study who engaged in bestiality was analyzed and found that 54.5% of the 12 men had engaged in coprophilic behaviors, compared with only 8.3% of 12 of the men who did not engage in bestiality who matched up logically with each of the 12 who did.
Coprophilia, also called fecophilia, is a psychiatric term meaning “a morbid attraction to, and interest in (with a sexual element), fecal matter”.
Corprophilia is characterized fantasies, behaviors, or objects are paraphilic only when they lead to clinically significant distress or impairment such as are obligatory, result in sexual dysfunction, require participation of nonconsenting individuals, lead to legal complications.
Cause of coprophilia may involve also the sight and sound of a person defecating.
Sexual excitement, eating of shit, potentially hazardous activity, hepatitis which is can be symptoms of coprophilia.
For treating coprophile you should avoid some activities such as the euphemism hard sports, presumably by analogy with the use of the euphemism watersports for urolagnia and urophilia.
Coprophilia may be expressed by such response as constantly joking about defecation and feces, hoarding feces or soiled clothing, fecal fantasies, sexual excitement during evacuation and, in some schizophrenic patients, smearing feces on walls or other objects.
http://www.depression-guide.com/coprophilia.htm

Едно од ретките објаснувања околу овој феномен е оној на Александер Нил кој тврди дека фиксацијата со фекалии кај некои лица се јавува во раното детство доколку биле казнувани во случај да се испразнат во гаќи или влече корен од екстремно ниска самодоверба и други трауми предизвикани на најмала возраст.

Во јавноста најпознат е филмот “Две девојки и една шоља“ каде се снимани копрофилски и капрофагски сцени.

http://en.wikipedia.org/wiki/2_Girls_1_Cup

Најпознат капрофаг бил англискиот травестит Divine кој за потребите на филмот Розеви фламингоси изел песјо гомно...:vozbud:

Кои се вашите размислувања на оваа тема?

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
шо размислување треба да имам за фрикови шо им се дига додека јадат гомна ???

п.с Хитлер мислам дека е од првиот вид ..

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Леле аман, какви може да се нашите мислења. Се разбира дека е грозно.

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Нормално е бре , кои сме ние да ги осудуваме нивните сексуални фетиши.

Х

Ханзо

Гостин
Примам типувања за следната фетиш тема на Toecutter. Еметофилија? Формикофилија? Карбураторфилија? Place your bets.

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Да ти какам темата и то никаквите размислувања.

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Мили Боже....

Какви ли се не луѓе постојат? И до каде ли само ќе паѓа моралот на денешниот човек?

Но тоа ти е. И како што тргнала работата, денешните обиди за прифаќање на хомосексуалноста и масовната кампања против оние кои не прифаќаат вакви изопачености („хомофоби“); утре може ќе се претворат во обиди за прифаќање на сиве овие разноразни перверзии, од копрофилија, преку некрофилија па до содомија.
И после 50 години, од ЕУ ќе не критикуваат зошто нашето собрание не го прифатило законот против дискриминација на педофилите и педерастите.

Ми се гади кога само ќе помислам на тоа...

Член од
28 март 2006
Мислења
17.839
Поени од реакции
12.343
За овие имам одамна слушано, само едно ме интересира (во смисол-се што сте сакале отсекогаш да дознаете, а не сте можеле да прашате) -тие што консумираат не се трујат? Ова озбилно прашувам, па кој сака нек ми се смее :) други коментари немам, само ова прашање ако некој знае да одговори, данке.

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
За овие имам одамна слушано, само едно ме интересира (во смисол-се што сте сакале отсекогаш да дознаете, а не сте можеле да прашате) -тие што консумираат не се трујат? Ова озбилно прашувам, па кој сака нек ми се смее :) други коментари немам, само ова прашање ако некој знае да одговори, данке.
Кој пробал , па да ти одговори :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Го видов типов на он.нет* ...нешто за анти хомо здружение или ...билошто ама тој предава за нешто сосема трето ама па тотално за оваа тема:

*на он.нет видеото имате и екстра пупу :pos:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.839
Поени од реакции
12.343
Уан оф д тинг хомосекшуалс ду ис Уат_ликинг??? Лајк ајскрим :pos2:

Ама објаснува човеков сликовито -фистинг па засукал ракави и бута...абе сега дур сфатив што прави со раката...колкава му е, чир на желудник ќе излечи :pos: царрр

Kajgana Shop

На врв Bottom