Вади го Рибери ставај го Роналдо и играј си 4-3-3Еве го мојот тим
Автоматски ти ја мења. Ако ставиш шпиц место средина, ти прави 4-3-3
Како се менува формацијата?
Вади го веднаш Фердинанд..Нема да игра на СП...Еве го и мојот тим. До петок може ќе има некој измена...
Прегледај го приврзокот 29988
Вади го веднаш Фердинанд..Нема да игра на СП...
Иначе во врска со бодувањето не знам точно како ќе е тука..Како и да е од голман добиваш поени според одбраните и доколку не примил гол..Од одбрана ако не приме гол репрезентацијата на играчот добиваш или ако даде гол исто така добиваш, од среден ред мислам дека се 5 за гол,1 за непримен гол и исто и за асистенција се дава,а за напад гол и асистенција..Не знам точно колку се поените тука
--- надополнето ---
http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/M/help.mc?category=scoring
Еве ги поените
Јас аплицирав вчера напладне,па стигна вечер,така да чекај,ќе биде.фала за линкот одма го преправувам тимот, ова многу пофлексибилно од Спорт Лајф фантази мундијал. Во спорт лајф немаш ни за асистенции поени ни за други такви ситни срања , а и поограничен си со пари. Меси е 80, Роналдо е 75 поени а ти имаш 180 за располагање. Така да за да составиш тим во Спорт Лајф треба да си ја тупиш главата два саати.
--- надополнето ---
абе луге зошто не ми стига confirmation email, инаку може да си правам и тим и се, ме пишува и во лигата али кликам на resend confirmation email 100 пати и пак не ми прака...му се случува истото на некој?