Инцест

Член од
16 јуни 2010
Мислења
8
Поени од реакции
1
wow! poveke od ocigledno e deka demokratijata i liberalnosta treba da se barem minium kontrolirani,posto zabegueme...u princip ne se mesam vo tugite privatni zivoti ali moram da kazam deka apsolutno se soglasuvam so drzavata vo pogled na ova i ostanatite seksualni deviacii(da,ova spaga vo niv po medicinska terminologija),a taa e prilicno tolerantna vo pogled na toa sto se slucuva svoevolno pomegu dvojca i veli `sekoja svoevolna ljubov pomegu dve zreli polnoletni edinki od razlicen pol i zad zatvoreni vrati e normalna`...e sega,ne vikam deka e idealno ali e soliden pocetok i ima prostor za nadopolnuvanja kako homoseksualizmot-toj veke e isklucen od ovaa definicija...a sve ostalo u smisla nekrofilija,koprofilija,totemizam,pedofilija,egzibicionizam,itn. ostanuva....za incestot e ocekuvano da se sankcionira od prosta pricina sto e medicinski opravdano,vo minatoto koga nemalo fizicki dokaz za toa bilo tolerirano vo zatvorenite zaednici i aristrokatski krugovi

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Инцест не одобрувам!

Имам читано во разни списанија како девојка се жали за својот проблем со својот постар брат дека ја силувал постојано и тоа го правел додека немало никој во својата кука.

Или пак друг проблем брат и сестра заљубени и биле подготвени да ја кажат својата врска на родителите и дека никој немало да ги спречи зошто љубовта била посилна од нив.Па затоа бара помош од разни читатели како да им признаат на своите родители.Па дури и се фали дека и било убаво:nesvest:

Болна работа :toe:

S

smart ass

Гостин
Продукт од инцест е деген.

Мислам дека ова објаснува се.

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
A so pravi Incest u Dom i Semejstvo ??

Ne go odobruvam , kazano e veke se za nego , nesto pogadno nema od toa ..

p.s Biblijata e polna so incest ..

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Аууу, си треба Хитлер да излезе од гроб и да ги запали во печка овие умоболни гнаси. Они биле различни,па требало да се разберат, ма немој? Хитлееер за вас

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444

Стварно бе, како се вика инцест меѓу близнаци...
Самољубие?
:vozbud:

T

Tetro

Гостин
Онака без врска (можеби) :)
Во кревет со близнаци/чки!

Тутанкамон бил дете на инцест :vozbud:

Славниот египетски фараон Тутанкамон не бил млад човек со женствено тело, тој имал закржлавена нога, неколку генетски болести, бил дете на инцест и на крај умрел од маларија. Ова е заклучокот на долгото и скапо истражување кое го спровеле научниците во Египет.

„Голем број научници претпоставувале дека Тутанкамон умрел во несреќа, како што е пад од кочија или од удар на коњ по што дошло до инфекција на бутната коска или пак убиство“, стои во истражувачките материјали.

Татко му бил Аменхотеп IV, познат како Ехнатон, фараонот кој се обидел египетската религија да ја претвори во монотеистичка.
Мајка му била сестрата на Ехнатон, односно сестрата на неговиот татко. Сеуште не е познато колку далеку одела родоскверната традиција.

антонија

модел
Член од
22 август 2010
Мислења
144
Поени од реакции
6
Инцест не одобрувам!

Имам читано во разни списанија како девојка се жали за својот проблем со својот постар брат дека ја силувал постојано и тоа го правел додека немало никој во својата кука.

Или пак друг проблем брат и сестра заљубени и биле подготвени да ја кажат својата врска на родителите и дека никој немало да ги спречи зошто љубовта била посилна од нив.Па затоа бара помош од разни читатели како да им признаат на своите родители.Па дури и се фали дека и било убаво:nesvest:

Болна работа :toe:
тоа е кога на некој не му работат ниту малиот ниту големиот мозок .

T

Tetro

Гостин
тоа е кога на некој не му работат ниту малиот ниту големиот мозок .
Јас пак, до некаде ѓи оправдувам. Се заљубиле децата, а ќе речеме дека родителите се криви.

???????????????????????????????????????????????????????????????? (многу прашалници) ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
(стварно многу)

????????

општеството е криво????

ама добро звучат овие прашалниците, нели???????????????????

Криво е општеството, не е ролку напреднато, нема цивилизација, нема технолоѓии за навремено дијагностицирање на овие девијантни појави, за да се спречат.
Подобро би било доколку навремено се изврши дијагноза на болеста, за да се спречи.....

Сакаме пак прашалници? :vozbud:

????????????????????????????????

**Прашалниците ми беа инспирација :helou:

антонија

модел
Член од
22 август 2010
Мислења
144
Поени од реакции
6
Јас пак, до некаде ѓи оправдувам. Се заљубиле децата, а ќе речеме дека родителите се криви.

???????????????????????????????????????????????????????????????? (многу прашалници) ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
(стварно многу)

????????

општеството е криво????

ама добро звучат овие прашалниците, нели???????????????????

Криво е општеството, не е ролку напреднато, нема цивилизација, нема технолоѓии за навремено дијагностицирање на овие девијантни појави, за да се спречат.
Подобро би било доколку навремено се изврши дијагноза на болеста, за да се спречи.....

Сакаме пак прашалници? :vozbud:

????????????????????????????????

**Прашалниците ми беа инспирација :helou:
општеството не чини не се родителите криви туку општеството.
и еден клип да ја докаже човечката глупост
п.с разбирам од зафрканција и интересни се скриените камери ама оваа нема логика може срце да го фане човек,ако се погодев јас не верувам дека ке пишев сега на кајгана.
извинете за оф-топик

Kajgana Shop

На врв Bottom