S
smart ass
Гостин
Протест е ирелевантен-враќање на предметите кои ХАГ ни ги врати на повторно разгледување е рационално...доколку бидат повторно вратени тогаш оспорување и непризнавање на ХАГ-ТОЧКА.
Јас бев на фронт 2001 година, ранет сум и куцам на десната нога. Или не се рачунам јас, да сега ми текна, само што завршив средно.За да не испадне јас како албанец да дадам мое мислење, би го замолил Гарфилд убаво детално да се произјасни дека повеќе знае од било кој вас тука кој што тогаш кујзнае дали сте завршиле средно, па сте нашле да дебатирате за 2001ва.
Гарфилде, мољим? Објасни зашто Јохан е таму кај што е....
Lolj... Za vakvi lugje kako tebe ima potreba Nikola Grueski si se zaclenil ili uste ne?Само скептицизам кон се она кое Албанец ќе ти каже.
Секогаш тие се фини гостопримливи, со широки ставови.
Ама си имаат некоја агенда, која ќе те збрца во глава ако не си свесен за истата.
Браќа Македонци.
Никаква верба да немате кон никој Албанец.
Се знаеше и од порано и се знае и сега.
Ако може да се воспостави некоја верба, тогаш треба да има и некое извинување на 2001 и објаснување.
Некое обвинување на оние Албанци кои правеле нешто во тој судир.
Бидејќи, не сме се судирале со фантомска војска, нели?
Се дотогаш кога ќе видам некој Албанец да каже, да Хашим е крив, да Арбен е крив, да Али е крив, да (внеси рандом албанско/арапско име) е крив.
Се дотогаш нема да имаме верба.
Ние се убивме од пцуење кон оние кои ни згрешија, Македонци, овие не се даваат. Никој бе за осуда таму, чисти биле ко солза.
а што е ЛАГАТА во тој пост???Lolj... Za vakvi lugje kako tebe ima potreba Mikola Grueski si se zaclenil ili uste ne?
Ако нејќеме во Нато ние македонците треба да се поврземе со Турција, , Русија...
Кога ќе почнеме меѓусебе да соработуваме тогаш ќе биде таман...сега клавче е работава..со брада...Треба да се поврземе со Русија, а од НАТО членките само со Турција да соработуваме...
А Западот не ни треба..
Гарфилд ќе ти објасни зашто ти не се рачунаш...дека он има некои информации повеќе од тебе, кои што ги знам и јас, ама ете да кажам мене нема да ми веруваш..Јас бев на фронт 2001 година, ранет сум и куцам на десната нога. Или не се рачунам јас, да сега ми текна, само што завршив средно.