Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
јас пишав дека не смеат да влезат кардиф и свонси и стварно несмеат!
не дека имаат забрана , али тимовите се од велс и никогаш нема да ги пуштат во премиер лига...
секоја година кардиф е горе па на крајот го цица..
шо вчера неможеше да победи?

Остај,ум за друг пат....
Ако ја избегнев Кардиф ќе нагазев на Виљареал...исти курац...
Ми беа пикирани тие за вчера...ми влезе црв во главата :))

Манчестер Сити - Ридинг 1 1.40 1-0
Глазгов Ренџерс - Килмарнок 1 1.30 2-1
Ст. Паули - Штутгарт 2 2.30 1-2
Белинзона - Базел 2 1.55 0-4
Фенербахче - Коњаспор 1 1.20 2-0
Терек - Зенит 2 2.15 0-1
Реал Сосиедад - Малага 1 2.10 0-2

Пак овие Малага ми земаа 1000 чисто :@ Кога да ги пишам обавезно ме зебуваат! Ако сум ги пишал да тепаат, они губат, ако ги пишам обратно па ќе тепаат и никако не можам да ги фатам! Уште Х ги немам стаено, можно е тоа да се посреќи!!!

Пак овие Малага ми земаа 1000 чисто :@ Кога да ги пишам обавезно ме зебуваат! Ако сум ги пишал да тепаат, они губат, ако ги пишам обратно па ќе тепаат и никако не можам да ги фатам! Уште Х ги немам стаено, можно е тоа да се посреќи!!!

Со фонт 20 беше пишана Малага 2ка во тип на денот

--- надополнето ---

Со фонт 20ка беше пишана Малага 2ка во тип на денот

Ги фатив Оденсе 1, Мајами и Лејкерс - кошеви, Денвер +, ќе ја чекав уште Манчестер 1 денес, за 1200.

Ама Алмагро ми го напика, водеше 1-0 во сетови, изгуби 1-2. :nesvest:

Со фонт 20 беше пишана Малага 2ка во тип на денот

--- надополнето ---

Со фонт 20ка беше пишана Малага 2ка во тип на денот

Жити се!!!??? Брат немој вака само појше нервоза ми се ствара! На овие Малага има да им ебам све еј, многу ги замразив цела сезона ми ги зимаат парите, клошари живи! Иначе татко ми ми ја кажа оваа. Ми рече оваа кец или Барса Х! У пм нека иде ни у сон немоеше да ми дојде дека Барса ќе заебе со беднава Севиља! (и таа сезонава ме има туркано во 2-3 наврати, посебно за многу пари ме искина коа играа со Сантандер) :(:(:(

Иначе братче ако имаш по некое реалн о утакмиче со поголем коеф. пиши ми го во ПП може? :)

Поздрав!

Челзи :tapp: ,кој ѓавол ме натера 1 на 1.35 коеф....сврзани ми беа со Стандард 1 Реал 1и3+ Фарјештад 1 ,ќе чекав Сакраменто и Мајами.

Колку само нејќеа Челзи да дадат гол све да им ебам,мислев ке играат за публика и затоа ги играв 1 али педерите си играа курташак!

Колку само нејќеа Челзи да дадат гол све да им ебам,мислев ке играат за публика и затоа ги играв 1 али педерите си играа курташак!
Многу подобро за кладлиници него за публика , кој ја е*е публиката таа веќе ги купила влезниците додека пак кадлиниците ги собраа парите. Чаре ? Сите се среќни освен тие шо ја игра Челзи 1 ..

сами сме си криви . на толку играње спортска , да уплаќаш на тим кој игра реванш дома со 2 гола предност. и кога ќе додадеш дека тој ист тим не може да направи повеќе од 3 какви такви шанси на меч , ти станува јасно на какво дереџе си :)

сами сме си криви . на толку играње спортска , да уплаќаш на тим кој игра реванш дома со 2 гола предност. и кога ќе додадеш дека тој ист тим не може да направи повеќе од 3 какви такви шанси на меч , ти станува јасно на какво дереџе си :)

И не само то, син му на Абрамович држи голем процент на акциите како сопственик на Копенхаген.

Најлошата утакмица беше ова, + 1.25 коеф ...

Ливерпул која мизерија....:nesvest:
Па не вреди ни да се замараш на ваква екипа и да се нервираш ако те паднала на ливче....
Арно си ја покрив со X2,2.75 беше коеф.....ја чекав 1 за 6000,вака зедов 4000...колку толку......:jaj:
Не ја ни планирав Ливерпул,ама ми одложија една утакмица во вторникот(Ливингстон) во системот Акрингтон,Јунајтед и Сити.......,па ај си реков ќе ги пишам дрвата,редно беше да поминат и тие некој во Европа......ама џабе...
Не вреди да пишувам повеќе,гледајќи го преносот вечерва ми се одмили и фудбал и се...па во трета лига кај нас играат подобар фудбал....:violent1:

Имав:

ПСВ - 2
Виљареал - 3+
Порто - 1

Ливерпул - Х-1
Естудиантес - 1 (води 1-0)

Со 100ден. добивка беше 3900, ама овие умрените еден гол неможат на Брага да им дадат. :tapp:

Уплатив ливче со убави коефициенти и ја ставив Рапид Виена (ме заебала до сега едно 2-3 пати) кец со Ласк Линц, 1.20 коеф. ЛИНЦ се со црвен од 62' и имаа пенал и го промашија. Рапид трупци неписмени :@

Астон Вила бе :nerv: Е зато ги мразам ваквите екипи како Волфс. Абе цела сезона ќе губат, губат на гости....и кога ти ќе ги пишиш да губат оп одма победуваат :nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom