Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема спектакуларен напаѓачки фудбал како што очекував од Холандија ама истиот впечаток како кај Бразил го имам - не сме виделе се од Холандија. Остануваат топ 3 фаворит за мене заедно со Аргентина и Бразил.
До сега на секое големо натпреварување жареле и палеле по групи Холанѓаниве за после во првата прилика да заебат во нок-аут фазата. Сега можеби обратно?
Моменталниот состав на Холандија ветува многу повеќе од осмина финале ...Нема шанси Холандија да стигне далеку, ќе се сопне во осмина финале ќе видите...
Оваа утакмица не вети нешто многу од Холандија, посебно разочарувачки беа Ван Перси и Афелај кој 2 локум топки не успеа да реализира. Со таква реализација не се стига до полу-финале.Моменталниот состав на Холандија ветува многу повеќе од осмина финале ...
Боби[Мкд];3628150 напиша:Добро, признавам дека се јаки, ама да ги сметаш за фаворити.Сепак тоа е само Холандија dude. Eternal losers.
![]()
Оваа утакмица не вети нешто многу од Холандија, посебно разочарувачки беа Ван Перси и Афелај кој 2 локум топки не успеа да реализира. Со таква реализација не се стига до полу-финале.
Се надевам дека со враќањето на Робен многу работиќе се сменат на подобро.
Боби[Мкд];3628022 напиша:Епа и ја тоа викам, неможе да форсира 4-2-3-1 без класични крилни напаѓачи, со Ван Дер Варт и Кујт на боковите само ги експлоатира нивните слабости. А од друга страна без дриблери на страните кои ќе го ослободат Ван Перси го нема нигде, со втор напаѓач Ван Перси би бил ослободен или пак со вистински крилни напаѓачи како Робен и Елија. А не Ван Дер Варт како крило, неможе да мрдне.