Група Е (Холандија, Данска, Јапонија, Камерун)

• Креатор на темата Креатор на темата gunner_mkd
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1 во 1 Холандија-Данска.

Очекувам лесна победа на Низоземциве денеска,фантастичен состав имаат,башка и добра клупа вадат,ке ги скичмат Данциве.

Камерун ја тепа Јапонија и за очекување е дека Холандија и Камерун ке се борат за првите две позиции,не им давам големи шанси на Данска и Јапонија.

Камерун за мене е најдобрата африканска селекција заедно со Гана,добар состав имаат со добри играчи,се познаваат многу добро играчите мегу себе,би требало да одат понатаму.

3 гола на Ван Перси и еден Бендтнер...ногу ќе ме израдуват :vozbud:

Гарант ќетепа Холандија со 2 гола разлика.:):):)

Холандија ќе заврши 4-1...голот за Данска ќе го постигни Бендтнер...
А можи и да има некои изненадување од страна на Данска според изјавите на селекторот...

Ван Перси против Бендтнер ... ајде сега ме интересира дали Ван Перси ќе му покаже како се постигнуваат погодоци :D

Dajte nekol link za gledanje fudbalot posto zulu ne mi raboti fala...

Ми се остварија и овде очекувањата дека Холандија нема да доминира како на пријателските. Не дека нема да биде прва во група, али не иде појќе од осмина финале!

Агер и Кјаер се многу добар тандем.

прво полувреме - пролив!! тупење топка до небо

со душа ја чекам шпанија, да гледам фудбал да ми се наполнат очи

Од што не навикнаа на лош фудбал досега, ова и интересно беше.
Данска има доста цврст тим и го имаат еден од 5-те најдобри штоперски тандеми на првенството.
Холандија може и подобро и сигурно ќе биде подобро со Робен.

Впечаток на полувремето ми е Јорис Матијсен. Стварно крш играч е (повеќе пати докажано) и не ми е јасно како немаат подобар штопер од него?! Т.е. сигурен сум дека имаат, ама за чудо игра. Што му правеа Бендтнер и Ромедал само, што ли ќе биде кога ќе дојдат Виља и Торес на ред?

Се мачат Низоземциве али каде и да е ќе стигне голот.:D

Лошто прво полувреме. Очекував многу повеќе од холанѓаниве, плус ја чекам двоен стрелец.. :):)

Среќа невидена. Играат далеку под моите очекувања а и на многумина други верувам... Робен сепак значи многу по се изгледа...

вПерси и вдВаарт дрва...

Ван Перси пропушта шанса ... но сепак во ова полувреме Холанѓаниве многу притиснаа и многу по конкретни се ... очигледно ќе одат на втор погодок

Божеееее тапа утакмици брааааааааат :pop:
Да ти ебам екипите, преку кур од тактизирање НЕКА ЗЕМАТ ДА ИГРААТ ФУДБАЛ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom