- Член од
- 28 октомври 2010
- Мислења
- 354
- Поени од реакции
- 102
помош некој да ми кажи оти ми вади unable to obtain latest data pack кога сакам да ја апдејтирам во ехтра контент?
ВИРУС!Ај некој нека поможи во врска со ова:
Имам еден проблем со ПЕС 11 кој гласи:
Can not find script file "C:\WINDOWS\system32\winjpg.jpg"
Таман ќе се вклучи играта, и излегува горе ерор и горе наведеното
нема,од 2009 навака ниеден не успеа да направи да се игра онлајн.Дали има некој крак или слично со пиратерија да се игра multiplayer?
Да не не е вирус, да не му фали тој фајл ?Ај некој нека поможи во врска со ова:
Имам еден проблем со ПЕС 11 кој гласи:
Can not find script file "C:\WINDOWS\system32\winjpg.jpg"
Таман ќе се вклучи играта, и излегува горе ерор и горе наведеното
Можно е, најчесто кога излегува ова фали некој фајл. Што виндоус имаш? Ќе проверам кај мене ако ги имам ќе ти го пратамДа не не е вирус, да не му фали тој фајл ?
НЕ ПОСТОИ ФАЈЛ win.jpg ВО WINDOWS!!!Можно е, најчесто кога излегува ова фали некој фајл. Што виндоус имаш? Ќе проверам кај мене ако ги имам ќе ти го пратам
Да не си чепкал нешто во EDIT.BIN од My Documents?Кога направам auto-save ми се гаси играта, пробав реинстал пак така прави, решение некое ? :raz:
Не сум чепкал, пак направив реинстал и избришав се од Save aма џабе, пак е исто.Да не си чепкал нешто во EDIT.BIN од My Documents?
Преинсталирај пак ама избриши се од фолдерот SAVE!
PESEdit 2.0 или 2.1Не сум чепкал, пак направив реинстал и избришав се од Save aма џабе, пак е исто.
Кој пач да го ставам што има Championship, Fire Patch 1.4 заебава нешто.
Windows XP Dark EditionМожно е, најчесто кога излегува ова фали некој фајл. Што виндоус имаш? Ќе проверам кај мене ако ги имам ќе ти го пратам
Да не ти се наоѓаат некој megaupload линкови или некое торентче ? Ме мрзи да чекам 1 час за да симнам нов фајл, неам динамичка ип.PESEdit 2.0 или 2.1
--- надополнето ---
http://pes2008editing.blogspot.com/2011/04/peseditcom-2011-patch-21-coming-soon.html
И ја има МАКЕДОНИЈА! КОНЕЧНО!
Уште нема за некој денДа не ти се наоѓаат некој megaupload линкови или некое торентче ? Ме мрзи да чекам 1 час за да симнам нов фајл, неам динамичка ип.![]()