PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
малце на муабетот да се надоврзам со тимчињата ...... почнав со базел некако глупо мие да играм со јаки тимови оти ќе ги изнакупам сите звезди и не е интересно оди изгуби после....... нели има тоа за да ги преместуваш тимовите во друга лига епа втората лига што е јас ја преименував во балкан лига и ги ставив сите екипи што се од балканот + некој онака послаб тим , и си почнав мастер ги направив трансверите на low да биде малце поинтересно и почнав од втора лига за после во прва да влезам во италија, ги купив првата сезона бентли , тиаго мота , марига,кабул и нгог и ја завршив сезоната како трет со исто бодови со панатинајкос за прво немав шанси со мојот тим галатасарај немаа пораз улавите и во купот италија изгув однив во финале во 93 миј а свртеа од центар гол :( ........втора сезона ги купив и попов,стојкович,адам џонсон, фазли,џибрил сисе,лаферти,дарби,аннан и педро леон.....и се држам повеќе од добро од 7 кола јас сум 1 во италија итересно имам само со наполи нерешено друго се живо истепав,

Ај ќе пишам со Интер ко ќе завршам мастер лигава без пораз :)

Само за мене ли не работи пачов?!? (за 1.2 зборам, што е постиран поназад)
Значи 3-4 пати ја бришам и инсталирам и пак нејќе:nerv::nerv::nerv:
Пробав и одма само што ке ја инсталирам да го инсталирам(без тој дата пак од играта што го има) и пак нејќе.. :@
Имињата на екипите се добри али дресовите и сликичките се катастрофа. А нема ни втора лига пишува нешо друго:nerv:

Значи ИЗБРИШИ се од My Documents/Konami/
Стартувај ја играта без никаков PATCH
Излези од играта
Сними го 1.2
МОРА ДА РАБОТИ!

Јас на сите што се заразени со ПЕС-ов им препорачувам да си купат оргинал,сега се барем паднати цените.На сендит е 15.89 фунти за комјутер,24.89 за ПС3 а 17.89 за XBox.

--- надополнето ---

Се е во ред, нема никакви проблеми, и гарантирам онлајн е најмалку два пати поинтересно отколку да играш само против топ плеер, еве јас од кај симнав http://uk-konami.gamesplanet.com/shop/pes2011/

И да си се пофалам, првото трофејче како и моментална состојба на табела за 4-та дивизија во мастер лига, од утре идам во трета
Прегледај го приврзокот 38932

Прегледај го приврзокот 38933

Прегледај го приврзокот 38934

Ја мислев дека најкрш клупа имам ама ти си ме заебал,брат.Вие твојве резерви,сите заедно од 100 000 фазла не вредат:pos2::pos2:

Самуел Ето
Во мој стил.:)
И јас имам давано такви голови со Виља околу 5-6 кога играв со Барса а сега пред малце со гркот Нинис бапнав еден со ножички на волеј од корнер, незнам како да ги направам клипче.

Што е разликата ако е со пач 1.2 или ако е обично ? Ја имам само напраено даунлоад кој влагам у самата игра што ми побарала
дали нешто добивам плус со пачот или ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom