PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Откако ќе ја преинстелирам да го ставам селектираниов фајл во System32 така?
untitl1294531907.jpg

ДА! :))

фотошоп и Game Graphic Studio и хек едитор за скоребоард,ама не ич лесно да се направи треба многу знаење во сите од овие програми

Најмногу HEX ако не си учел математика (ко мене) ич ен пробувај!
Ако знајш photoshop (ко мене) :) само искористи постоечки параметри од друг scoreboard!

Најмногу HEX ако не си учел математика (ко мене) ич ен пробувај!
Ако знајш photoshop (ко мене) :) само искористи постоечки параметри од друг scoreboard!

хахаха да знајш дека не сум учел математика многу... а фотошоп знам...

Избрав, симнав, инстелирав и се добро со 0.5 пачот и играта се уклучува без проблеми. Го инстелирам 1.3 пачот и пак истиот проблем, дајте некоја помошшшшшшшшш!?

Избрав, симнав, инстелирав и се добро со 0.5 пачот и играта се уклучува без проблеми. Го инстелирам 1.3 пачот и пак истиот проблем, дајте некоја помошшшшшшшшш!?

БРИШИ СЕ ПРЕД ДА ИНСТАЛИРАШ НОВ PATCH!
kitserver и се во My Documents/Konami/..../SAVE!

БРИШИ СЕ ПРЕД ДА ИНСТАЛИРАШ НОВ PATCH!
kitserver и се во My Documents/Konami/..../SAVE!

Го направив и ова и го инстелирав и пак нејќе 1.3 пачот додека пак 0.5 без проблеми се инстелира и работи

За 1.3 незнам али 1.2 работи перфектно, би требало и 1.3 немам прочитано ваков проблем

јас го користам 1.3 супер оди... ама овај проблем го имав со пачот 1.1 па ми го дадоја ова D3DX9_43.dll па од тогаш немам никаков проблем...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

и дај предложете некој лев бек ама ефтин...

јас го користам 1.3 супер оди... ама овај проблем го имав со пачот 1.1 па ми го дадоја ова D3DX9_43.dll па од тогаш немам никаков проблем...

и дај предложете некој лев бек ама ефтин...

дај не ми прави лиги.. :(:cry::icon_frow
Lumb од Фејнорд е ѕвер, пробај го

--- надополнето ---

Што има 1.3 а што нема 1.2?

дај не ми прави лиги.. :(:cry::icon_frow
Lumb од Фејнорд е ѕвер, пробај го

--- надополнето ---

Што има 1.3 а што нема 1.2?

па ништо посебно... има 3 нови тима Сантош Флуменсе и Гремио и уште неколку трансфери...

па ништо посебно... има 3 нови тима Сантош Флуменсе и Гремио и уште неколку трансфери...

1.3 ми е само за Гансо и Нејмар за друго ништо. Знае некој од форумов да прави фаци на фудбалери?
Може да го сликаш Гансо и сликата да ја ставиш тука?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom