Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
Само прашав...Па почекајте малце...ќе се најде некој торент подоцна!
Не е проблем, ќе почекам......
Само прашав...Па почекајте малце...ќе се најде некој торент подоцна!
Не си го инсталирал како што треба.Пачов 1.0 е чисто срање. Оверолот е драстично намален на некои фудбалери, дресовите на сите од премиер лига им се светло плави со знакче на пес мислам. Јас ќе си го фурам 0.5
Од играта кит серверот треба да се избирше?Не си го инсталирал како што треба.
Го избриша кит серверот пред да го инсталираш?
Ја го избришав, исто срање е пак. Види и на претходната страна им за пачот информации. Ги копирал riste16 мислам.Не си го инсталирал како што треба.
Го избриша кит серверот пред да го инсталираш?
1.01 и 1.02 се содржани у пачов. Нови тимови, топки, копачки, и оцени стари од конами.^ А го има овде тоа новото од Конами?
Шо знам некако ме мрзи да спуштам толку партој и на безжичен сум ако сецни интернето отиде архивата во корупција. Аро ми е вака со 0.3 пач. Само шо нема втора бундеслига и цениве на играчиве шо се од ред на неколку мил. инаку ок си е.
Еве една компилација голчиња, слободни удари, контри, волеји, и тн.
Ништо посебно само да го научиш играчот не маваат сите исто. На пример со Бентли и Ван Перси тие што ги дадов само држиш на напред и на страната кај што шутираш, значи со фелш. Овие што се блиску до 16-ец Фабрегас само местиш правец и држиш на долу, ретко после шутот се дешава да стиснам на X иако то е препорачливо за удари од блиску.Кој начин на шутирање користиш на слободниве?
Конкретно за овие шо се од блиску до 16-ец.
Јас се обидуем силно, пополека но слабо иде. Само 6-7 гола до сеа. На 2010 некако полесно ми изгледаше.
Ништо посебно само да го научиш играчот не маваат сите исто. На пример со Бентли и Ван Перси тие што ги дадов само држиш на напред и на страната кај што шутираш, значи со фелш. Овие што се блиску до 16-ец Фабрегас само местиш правец и држиш на долу, ретко после шутот се дешава да стиснам на X иако то е препорачливо за удари од блиску.Кој начин на шутирање користиш на слободниве?
Конкретно за овие шо се од блиску до 16-ец.
Јас се обидуем силно, пополека но слабо иде. Само 6-7 гола до сеа. На 2010 некако полесно ми изгледаше.