Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

Статус
Затворена за нови мислења.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Баш сакав да победи Србија но ме изнервираа со паролата косово е србско, македонија е грчка. Си реков им дошло памет али ај сега сакај ги....... иако до сега сакав да поминат понатака сега повеќе не.......

И немора да ме замарате дека ги мрзим србите и дека го сисале германците затоа што ни нив не ги сакам.

Не се нервирај узалуд. Увек Македонија ќе си биде Македонија, за нас.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.128
Поени од реакции
75.067
ФДај бе доста зборите на српски...
Иначе видов еден со маица СУПЕРСРБИН хахахахахахахахахахахаха
Фрик :icon_mrgr
Се каам што посакав да тепа Србија, колку се надуја германските фанови сега истото го прават и оние на Србија... Да ве ебам смирете живци и едни и други ...

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Шо се палат бе Македонциве со победата на СРБИЈА против Германија? Не, не зборвам само на форумов, исто се дешават и по луѓево...

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
У колку иде снимак на МТВ ?

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Шо се палат бе Македонциве со победата на СРБИЈА против Германија? Не, не зборвам само на форумов, исто се дешават и по луѓево...
Неаме наша репрезентација на светсково,па си навиваме за други.:toe:
Плус повремено кога Словенија ќе се пласира на светско или европско си лечиме комплекси дека ние сме ги победиле во 93-та 4-1.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Честито за Србија,заслужено!

Мислам дека судијата доста влијаеше натпреварот да оди во малку поинаква насока,иако реално гледано желбата на србите за победа беше поголема.Знае дека ако изгубат ќе биде крај.Германците доста добро се држеа и со 10 играчи,ама Подолски ако не заебе,едноставно нема кој друг.

Многу работи ќе зависат од резултатот утре.Ако Гана победи,мислам дека Србија и покрај победава денес ќе извиси за нокаут рундата.Под претпоставка дека Германија речиси(убеден сум) сигурно ќе ја победи Гана,а Србија на Австралија,тогаш за второто место ќе се одлучува меѓу Гана и Србија според гол разлика и меѓусебни дуели.

Очекувам 8мина финале Германија-Англија.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.363
Поени од реакции
47.134
Се читате ли колку ви се умоболни коментариве, 1000 пати сме повториле дека политика не смее да се меша во Спорт, и воопшто на форумов, не за џабе тој подфорум не егзистира повеќе.
Со оглед дека сеуште живеете у 20ти век и патите од тастатура-патриотизмот, темава воопшто не ја ни заслужувате, сега за сега оди под клуч, а во случај истата да продолжи да егзистира, бајаги членови ке бидат тргнати од тука, колку да не шират ретардирана реа наоколу.

п.с. Си имате фан клуб на Германија и Србија, и онака Австралија и Гана се декор кога се у прашање дискусииве, комотно у темата за СП терајте за нив, и онака мизерија сте со муабетиве каде имплементирате еден тон политика од која немате никаков ќар, освен ебење у здрав мозок.
Ајт :locked:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.363
Поени од реакции
47.134
Правам голем превид, без тргање на членови од темава, но, во согласност со дел од редакцијата, нареден испад каде ке има мешање на политика ке биде казнет со бан од форум на 3 или повеќе денови.
Во случај да се случи нешто такво, слободно пријавете кај мене по ПП, не за друго, за да не дојде до оние веќе видени мизерни и благоретардирани дискусии.

Н

'Никола'

Гостин
Ај да ја сефтосам темава.
Welcome back, I missed you.:)
Прочитав на форумов, мислам во фан клуб Србија беше, некои викате дека двата пенали што ги направија биле намерно направени. Мене тоа ми нема никаква логика. Ме интересира зошто така мислите, ако може појаснување. Бујрум.

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Za prviut neznam ama vtoriut go napravime za Podolski da go promase :D sa zafrkakvum, stvarno i jas mislum uti bez veza se tie muabeti, i dvata bea cista slucajnost ali trebe da sa paze vo idnina.

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Ај да ја сефтосам темава.
Welcome back, I missed you.:)
Прочитав на форумов, мислам во фан клуб Србија беше, некои викате дека двата пенали што ги направија биле намерно направени. Мене тоа ми нема никаква логика. Ме интересира зошто така мислите, ако може појаснување. Бујрум.
Првиот на Кузмановиќ по мое мислење не беше намерно, ама (несакам да верувам) но колку повеќе ја гледам снимката на играњето со рака од страна на Видиќ, мислам дека беше намерно... Приметив дури и кога голманот го одбрани пеналот, Видиќ незаинтересирано се сврте према нападот, додека останатите еуфорично се радуваа и дотрчуваа кај голманот честитајќи му... Тоа малку ме размисли... си викам да не е некоја голема опклада во кладилниците од страна на Видиќ за нерешен или пораз од Германија... Ќе повторам, несакам да верувам во тоа, но снимките се повеќе и повеќе ме уверуваат во спротивното...

ДАЛИ ОВА НА СЛИКАВА Е РАДОСТ НА ВИДИЌ ПОСЛЕ ОДБРАНАТА НА ПЕНАЛОТ...??? Ако се земе во обзир и тоа дека он е крив за пеналот, тогаш тој треба да е нај радосен...

Untitled.jpg

Н

'Никола'

Гостин
Првиот на Кузмановиќ по мое мислење не беше намерно, ама (несакам да верувам) но колку повеќе ја гледам снимката на играњето со рака од страна на Видиќ, мислам дека беше намерно... Приметив дури и кога голманот го одбрани пеналот, Видиќ незаинтересирано се сврте према нападот, додека останатите еуфорично се радуваа и дотрчуваа кај голманот честитајќи му... Тоа малку ме размисли... си викам да не е некоја голема опклада во кладилниците од страна на Видиќ за нерешен или пораз од Германија... Ќе повторам, несакам да верувам во тоа, но снимките се повеќе и повеќе ме уверуваат во спротивното...
Ма дај ти се молам. Ако е така шо не си бапна еден "ненамерен" автогол, да му ги скратеше маките на Подолски.:) Нема шанси да е така, случајна игра со рака беше.

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Tocno taka ako sakse Vidic da a sjebe kji mu ispratse na Stojkovic edna topka uf mreazta i plus pogolem koeficient imase za Srbija taka da, da ne pocinme i nie so teorii na zagovor!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Гледам се отворила дискусија околу пеналите...

И јас незнам што да помислам... ајде на Кузмановиќ е ненамерно, а и имаше опасност од зад грб, ама ова со Видиќ е стварно непромислено и нелогички, да незнае човек што да си помисли :) Немаше речиси никаква опасност од зад грб, при скокот за удар со глава тој ги рашири рацете како крилја мислиш ќе полета, не беше разочаран, ниту пак среќен по промашувањето на Подолски... добро е што победивме, да загубевме и покасно да се откриеше дека ја наместил, ќе го запалеа жив пред Скупштине Србије :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom