Денеска сум најсреќниот човек на светот,браво за СРБИЈА им покажаа кој е главен на теренот...сосема тактичка победа на АНТИЌ ....Браво
Nismo vam mi kenguri, nego ORLOVI, sunce vam *bem!!
Сигурен си ?Краток офтопик : И после други се криви што никој на балканот не не сака?
За играта.. Јас бев за Германија, едноставно... Одлука.. Судијата претера со жолтите картони... Не заслужуваше Клосе втор жолт..
Голманот на Србија беше неверојатен.. 10/10... Секоја чест за него... Подолски многу промашуваше... Играчите на Србија, искрено не ми се допаѓаше како играат.. Имаше некои одбранбени играчи што доста добро изиграа, друго слабо... И... 17 што играше за Србија, среден ред, не ми текнува името, тој изигра доста добро.. Другите.. Не ми се допаѓа.. Имаше доста киксови како истерување на топки во аут и погрешни додавања... Германците претераа со промашувањата, имаа многу ситуации каде што имаа чист гол... Бар пеналот можеа да го погодат... Повторно ќе кажам.. Многу добар голман..
Заклучок... Германија играше за степен подобро од Србија, доколку се занемарат шутирањата кон голот кои очигледно беа мизерни...
Изгледа србите не ни ја признаваат црквата пошто јадеме гомна за нив на кајганаКраток офтопик : И после други се криви што никој на балканот не не сака?
Што има врска црквата со фудбалот ич не ми е јасно. И Бекам се чудел кога дошол во Скопје кога го видел крстот на Водно. Типот мислел дека сме муслиманска земја па му било чудно што има голем крст на планината. Па и покрај тоа некои ја сакаат Англија и го сакаат Бекам.Изгледа србите не ни ја признаваат црквата пошто јадеме гомна за нив на кајгана![]()
:pos2::pos2::pos2:KOLKU SE RADUVAA SRBINE KAKO DA OSVOILE SVETSKO + SE RADUVAAT NA NAMESTENA UTAKMICA I PAK NEMA DA ODAT U 2 FAZA :pos2:
Абе патетико една која се јавува после натпреварите да кења. Сврши десет пати оти ја тепавте најуспешната фудбалска нација, која ќе изгура до финале а вие ќе се посерите наскоро?![]()
Bobi,Bavarec&Nikola pp
A deckoto pozadi ne go znam.