Бермудски триаголник

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
Ако има огромен магнет како што велиш тогаш како потонувале и дрвени бродови, пошто има податоци дека и бродови пред 100-200 години потонувале во Бермудскиот Триаголник?
Ne tvrdam,kazav kako sto imam procitano.

Член од
9 ноември 2009
Мислења
109
Поени од реакции
24
Imam gledano na Discovery deka e nekoe magnetno pole. Tvrdat deka ne potonuva nishoo tuku gi kreva telata nagore vo galaksija

КајганаНаОко

А така ли?
Член од
6 јули 2009
Мислења
28
Поени од реакции
0
videte vaka sea,ne se mucete da barate po net. ili u knigi barajte ili prifatete deka ima tamu dole magnetno pole videte i na Discovery imase ednas.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Добро дали некој има клип или било какво видео од било каква дешавка таму.
100% некој има пратено обичен брод без екипаж со едно 20 камери опремен од сите страни и управуван од далечина.
На таков клип мислам.
Јебем ти која чудесија е ова Бермудава.

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.376
Поени од реакции
5.011
Добро дали некој има клип или било какво видео од било каква дешавка таму.
100% некој има пратено обичен брод без екипаж со едно 20 камери опремен од сите страни и управуван од далечина.
На таков клип мислам.
Јебем ти која чудесија е ова Бермудава.

Па во таканаречениот Бермудски триаголник постојано, секојдневно поминуваат илјадници бродови и авиони. Тоа што се случуваат "несреќи" е друга работа...

Член од
9 ноември 2009
Мислења
109
Поени од реакции
24
Ами ако е магнетно, како снемувало порано дрвени бродови ?
vaka sea, ovaa pojava ne e bash bukvalno da ja svatime deka e magnet, tuku taka e nare4eno. Poshto vle4e se sho ke mu dojde. Toa ti e nekoja golema energija.

videte vaka sea,ne se mucete da barate po net. ili u knigi barajte ili prifatete deka ima tamu dole magnetno pole videte i na Discovery imase ednas.
Epa i jas toa mu vikam (na lugevo)

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.376
Поени од реакции
5.011
vaka sea, ovaa pojava ne e bash bukvalno da ja svatime deka e magnet, tuku taka e nare4eno. Poshto vle4e se sho ke mu dojde. Toa ti e nekoja golema energija.

Бермудскиот триаголник е огромно место со огромна површина. Тоа што имаат исчезнато многу бродови има друго објаснување!

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174

Бермудскиот триаголник е огромно место со огромна површина. Тоа што имаат исчезнато многу бродови има друго објаснување!

Кое е тоа објаснување баш ме интересира??..Ја би рекол нема објаснување!!!Тоа се само предпоставки што/како можело да се деси..Никој не донел прав одговор,а нема ни да донесе..Кога ќе се врати некој жив одтаму,тогаш ке правиме муабет ... Сега џабе :)

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
документарец за триаголникот, ако имате повеке слободно време изгледајте го нешто помалу од саат време е долг:

Член од
10 ноември 2009
Мислења
91
Поени од реакции
3
Spored mene Bermudski e sediste na gjavolot,zs ne e mozno lugjeto da isceznuvaat i do sega se imaat najdeno osven covek barem mrtov!!!

Gledav dokumentarec od pilot koj kaza dodeka letal koga se svrtil nakaj 4amot visol duh i go zaobikoluval avionot,toa ne e FILOZOFIJA AMERKINACITE:)

Член од
4 декември 2009
Мислења
147
Поени од реакции
10
А што ке кажете за овие настани?

Ќе кажеме дека следниот пост - постови на србски - хрватски нема да бидат толерирани и ќе бидат казнети, може да стои само линк до информациите но не и пост напишан на немакедонски или англиски јазик. - Апокалипто

Извор: http://misterije.fr.gd/

Pella

Θεος μου πατέρας
Член од
26 ноември 2009
Мислења
60
Поени од реакции
4
Spored mene , ili idesh u drug svet ili si zaglaven tamo negde , zabegano mesto , a zamisli si da se naidesh bash ti pred nego !!!:nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom