Исто :smir:Сосема заслужена победа на Словачка! Ми застана срце кога Квајарела даде гол(поништениот) - не ми се веруваше дека повторно пацериве со никаков фудбал ќе се извлечат во 2397345987 минута!
Браво за Словачка!
П.С. Јувентус не може во ЛШ да влезе, па СП ќе освои:pos2:
Значи има реални шанси и за Бразил - Шпанија 1/8 финале. Победникот од тој дуел е единствениот сериозен противник на патот на Холандија до финалето.
Чиле - Португалија исто би било интересно а победникот од овој би со Парагвај веројатно во 1/4. Ова е од Гер/Анг/Арг/Мекс страната за 1/2 финале.
Во секој случај ќе биде занимливо и драматично до самиот крај :tv:
Парагвај? Има реални шанси на страната на Гер/Анг/Арг/Мекс е.Заклучок од ова светско првенство, јужно-американските екипи растураат, а европските се невидени дрва.
Моја прогноза...Уругвај, Бразил и Аргентина се 3 полуфиналисти, за 4тиот ке видиме..
За разлика од Италија, Шпанија има ТИМ и индивидуалци на кои може да се потпре. Италија на кого? Пепе, Јакинта, Ди Натале, Бонучи, Замброта? Абе ми се смее кога ги читам имињава...Следна е Шпанија да си замине или да ?!
Како ќе биди добро тоа чудо да се види.(ако може да се наречи чудо.)
За разлика од Италија, Шпанија има ТИМ и индивидуалци на кои може да се потпре. Италија на кого? Пепе, Јакинта, Ди Натале, Бонучи, Замброта? Абе ми се смее кога ги читам имињава...
_The Great_Бетмен велит на фб: Светското првенство излезе како Втора светска војна - Франција се предаде, Сад доцна се активираше, Италија капитулираше а Англија ја оставија сама да се бори со Германците.
http://twitter.com/OldFunnyJoker/status/16876170739
Бетмен велит на фб: Светското првенство излезе како Втора светска војна - Франција се предаде, Сад доцна се активираше, Италија капитулираше а Англија ја оставија сама да се бори со Германците.