Call of Duty: Black Ops

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Абе зависи кој како гледа ... MW2 e играна толку колку што и е омразувана па затоа не би рекол дека MW2 постави некој големи стандарди . Тоа што тука сите викаат дека ке биде тапа е поради една проста причина (барем според мене) тоа што го напишав ACTIVISION WANTS MONEHH !!! Се секавате на Activision/Blizzard? епа Близард сакајте ги / мразете ги се пуни ко брод , додека Bobby Kotick(Activision owner) е тој што сега сака да ги стаса и се ке напраи да CoD се продава ко лудо , но тоа обично значи да се прават по 2 CoD во 1.5 година. Па затоа тука многу луге мислат дека играва ке биде срање , но што знаеме може и да биде боља од MW2 АЛИ под тој притисок кој Act. го прави ...... тешко .

Абе зависи кој како гледа ... MW2 e играна толку колку што и е омразувана па затоа не би рекол дека MW2 постави некој големи стандарди . Тоа што тука сите викаат дека ке биде тапа е поради една проста причина (барем според мене) тоа што го напишав ACTIVISION WANTS MONEHH !!! Се секавате на Activision/Blizzard? епа Близард сакајте ги / мразете ги се пуни ко брод , додека Bobby Kotick(Activision owner) е тој што сега сака да ги стаса и се ке напраи да CoD се продава ко лудо , но тоа обично значи да се прават по 2 CoD во 1.5 година. Па затоа тука многу луге мислат дека играва ке биде срање , но што знаеме може и да биде боља од MW2 АЛИ под тој притисок кој Act. го прави ...... тешко .
Можеби имаат притисок од Activision, но од друга страна и можеби не. Не знам јас како иде тоа развивање на игри, дали ги прават повеќе години наназад па ги објавуваат кога се при крај со развивањето и слично, или пак некој сосема друг начин, стварно неам идеја. Но она што знам е дека Treyarch после CoD: WaW немаат развивано ниту една игра, што значи цели две години паузираат (според мене). Не сум сигурен дека е притисок во прашање, сепак Treyarch имаат и ќе имаат време да направат ново, супер продолжение на Call of Duty, без да му го оцрнат името.

гледано според World at War,многу ми се допадна играта..значи беше одлично изведена и направена..Мислам го зимаш снајперот ги пукаш и само ми откинуваш дел од тело-Го има тоа во Modern warfare 1/2?Не.Добро ај да не продолжувам со споредби,дечкиве не се подобри од Инфити вард,али сепак не се ни за фрлање..што значи петката беше одлично изведена според мене..а кога ке напраиш нешто можеш и подобро од тоа..така да следнава може ќе биде подобро изведена итн:)
Не ги навредувам само имам доверба дека нивниов труд кон играва ќе биде исплатен:smir:

3-ката не сум ја играл, али за 5-ката можам да коментирам. Незнам што толку не ви се свиѓа играта, баш е супер, интересни мисии, добар гејмплеј, добра приказна, супер оружја и тако даље..Мене баш ми се допадна и еве од пред некое време пак почнав да ја играм кампањата. Можам да кажам дека помеѓу оваа и другите CoD's развиени од IW, нема скоро никаква разлика, и не би било никаков проблем Black Ops да ја развиваат Treyarch.

Е сега, друга работа е ако Treyarch ја заебат и направат копија од Battlefield, барем таков впечаток добив кога го гледав видеото.

И како што кажа Јокер, ако во следните неполни година ипол искочат нови две продолженија на Call of Duty, Activision освен за пари, не ги боли цеф за ништо друго.

5ката според мене е одлична игра! До ден денеска ја играм и многу е интересна! Не гледам причина зошто на некои не им се допаднала!
Онлајн е топ,а кампањата е многу интересна,така да 100% agree!

The Cover Page :)

51KusTmRtwL._SS500_.jpg

Да, тие сликите се извадени од трејлерот, а се заматени оти се вадени од тој со помала резолуција па се зголемувами (скалирани). Требало да ги извадат од HD трејлерот.

Иначе, еве и анализа на видеово. Успорена снимка со коментари. (гледај те го дирекно од јутуб)

Е сега веќе е поинтересно.

Ке видеме, ке видеме :tv: само да не ја сјебат да се игра преку Стеам како што направија за MW2. MW2 си е закон игра, ама да не се игра преку стеам.

ЕДИТ: зомбиња?? wtf???

Ке видеме, ке видеме :tv: само да не ја сјебат да се игра преку Стеам како што направија за MW2. MW2 си е закон игра, ама да не се игра преку стеам.

ЕДИТ: зомбиња?? wtf???

Според информациите на википедија и оваа би требало да е steam ексклузива, али ќе видиме. Ништо не е сигурно.

Како што разбрав причава ке се вртела во стилот на некој војник кој бил искористуван од владата за воени цели и ко демек му праеле brainwash и не бил свесен за неговите дела и сега се обидуваат да му ги вратат сеќавањата. Значи игра во flashbacks , во стил на Assassins's Creed =) Можно е значи да има такви гадни сцени =) шокантни па затоа го ебеле у памет затоа што никој не би го праел тоа освен ако не е свесен за самата работа .

Немој така Џокер. Срамота е CoD да се споредува со Assassain's Creed на било кој начин. (оти CoD е класи над АЦ).

Подобро би рекол како во филмот „Манчуриски кандидат“. Не воен филм ама во него има војници на кои им ги переле мозоците. И има такви „гадни“ сцени.

Kako заебанција беше тоа :pos2: Мене лично АЦ не ми се свиѓа толку многу и никад не би ја споредувал со COD =)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom