Шишка

• Креатор на темата Креатор на темата N1GHTMARE
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
Последно време,глеам мода е да имаш шишка и да ја манкаш лево десно.Шо мислите,дали е интересно или не?

Како не е интересно. Ти иде да земеш една палка ( метална) и да го акнеш дечкото што се дрма како тикови да има.:nenene:

Зошто шишка одма ве асоцира на емо коа немаат многу допирни точки едното со другото -.-

Добро,ама ние зборуеме за долга шишка!Онаа преку око

Последно време,глеам мода е да имаш шишка и да ја манкаш лево десно.Шо мислите,дали е интересно или не?

Пред 3 години во мода беше машките да се фарбаат, да се шатираат и слично. Убаво, или далеку од убаво?

Мене не ми се свиѓа. Самата шишка на страна уште од старт ми кажува дека се работи за некој убер-феминизиран тип кој е во тек со новите модни случувања, и некој кој нема свој стил, па поради тоа е копија на пола град.

Претпоставувам дека е за машки темава.
Немојте баценца, немој да си правите таква лоша услуга. Секогаш има ден кога ќе си речеш “што кур ли сум мислел кога ова сум го направил’’.. Фурање шишка е нешто што нема да си го простите никогаш.

Бонус! Запрашајте се зошто низ градов и државава во целост има толку многу луѓе со надимак “шишка’’-сигурно не ги завикале така дека им стоела.

Само за потсетување дека форумот е „Мода и убавина“, а не „Чек дис аут“.
Неколку сеирџиски коментари беа избришани, а авторите се отстранети од темата.

Продолжете со дискутирање.

Пред 3 години во мода беше машките да се фарбаат, да се шатираат и слично. Убаво, или далеку од убаво?

Мене не ми се свиѓа. Самата шишка на страна уште од старт ми кажува дека се работи за некој убер-феминизиран тип кој е во тек со новите модни случувања, и некој кој нема свој стил, па поради тоа е копија на пола град.

Па не беше тоа пред 3 години, има некои добри 7, и тоа беше под влијание на Rave/Trance сцената.
Знам по братучедите, искрено мене ми се свиѓаше до негде, до одредени граници. Каде фарбањето беше со замисла а не само да се овапца глаата без разлика на се.

А емо шишка е веќе друг муабет, не ми се свиѓа во никој случај, ме асоцира на женско, што значи е геј. + Емо стајлингот кај машко исто е доста феминистички, што исто така не ми прави мерак, такада реално глеано, шишка, може ако не е убер голема односно емо.

mens04.jpg

Вакво нешто не!

Било каква шишка ми е тотален анти шмек -.-

значи обожавамммм машки со шишка,преубави ми се а и моментално сум заљубена во еден со шишка:D

еве нешто слично

Teen-men-hairstyle-with-long-bangs_fashion-hairstyle.jpg
:back:

шишка не шишка , на кој како му стој така нека си се шиша , глупо би било да не ми стој шишка а да ја фурам ради мода...

шишка не шишка , на кој како му стој така нека си се шиша , глупо би било да не ми стој шишка а да ја фурам ради мода...

Добро кажено :)
На округли глави им стои ама на длгнавести нема шанса :) Јас носам таква коса пред 4 години оваа флизура секојпат е била на мода и ке биде :).

обожавам коси ко на сликите на виолент и ана свит...ама ко на донјас дефинитивно не

знам двајца другари кои имаа долги шишки на една страна и нонстоп како ретардирани ја мрдаа главата. Од тој аспект е смешно. За женско е интересно, јас имам и ми се допаѓаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom