ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Абе кај нас за детско го сметаат само ради то шо од аниме знат само Покемон или некое слично сра*е шо го виделе на А1.
Јас мое дете не би остајл да гледа аниме дур не наполни некои 15-16 години, барем не овие јас шо ги гледам. (не, не се хентаи )

Се сеќавам кога имав некои 5 или 6 години, татко ми од видеотека ми го донесе Lily C.A.T., не успеав ни да го догледам а одма после тоа пошандрцав.

Абе кај нас за детско го сметаат само ради то шо од аниме знат само Покемон или некое слично сра*е шо го виделе на А1.
Јас мое дете не би остајл да гледа аниме дур не наполни некои 15-16 години, барем не овие јас шо ги гледам. (не, не се хентаи )
Лол значи да си ми татко не би ми дал да глеам аниме? Ако ме тераш да чекам до 16 би чекал сеуште :) :smir:

Лелее ова дет ноут да го ебам колку поише го глеам толку поише ме тера да глеам... а ќе ме полуди кај и да е... шо е тоа бе само да се мислело.... ФЕНОМЕНАЛНО Е!

Ни јас не ја гледам врската меѓу металот и анимето.

Беше пример, како една причина зошто металци гледаат аниме.
J-Rock-от е мразен кај 80% од металците зш не е метал. А иначе за врската помеѓу металот и анимето кажува самиот јутуб :)

пиши на јутуб твоето омилено аниме + твојата омилена песна (по можност метал, а не нешто од Тоше) и ќе видиш на што мислам.

а ако сакаш чисто онака да се увериш, на јутуб пиши само AMV и ништо повеќе.

J-Rock-от е мразен кај 80% од металците зш не е метал. А иначе за врската помеѓу металот и анимето кажува самиот јутуб :)

А јутуб што е? Сајт за аниме или?

пиши на јутуб твоето омилено аниме + твојата омилена песна (по можност метал, а не нешто од Тоше) и ќе видиш на што мислам.

Епа, твоето омилено аниме + твојата омилена песна. Значи ако пишам некој деструктивен шонен и некоја метал трака ќе добијам AMV со шонен аниме и метал музика? Ијааа. :vozbud:

Сигурно нема некој да ти направи AMV со некоја романтична песна а во позадина се тепаат некои ликови, огнови фрчат и згради се рушат.

А јутуб што е? Сајт за аниме или?

Сигурно нема некој да ти направи AMV со некоја романтична песна а во позадина се тепаат некои ликови, огнови фрчат и згради се рушат.
Не, ама некој може да ги земе најромантичните делови од некое аниме и може да ги убаци у AMV со романтична музика :pipi:

хацеел дај стај апдејт листа за да видам шо да глеам следно х) И шо да си симнам :) позз

Не бре какво јапонско она бре барум барум што го цртаат

HCL убрзај за листата, и плус сакам да те питам кое аниме е поинтересно за да почнам да симињам пак.

До сеа глеав:

Dragon Ball
Dragon Ball Z (повеќе од 4 пати)
Naruto (иам читано, исти к**)
Naruto Shipuden (имам и гледано и на почеток читано. Мислам дека не е завршено)
Hellsing
Gundam Seed
Gundam Seed Destiny (го имам ама треба да го глеам)
Death Note
Full Metal Alchemist
Full Metal Panic (мислев дека се споени, ама не биле, битно беше смешно)
Samurai Champloo (глеам сеа, го неам догледано)

Ииии од коа неам глеано нешо ново еј ке го убијам другар ми треба да ми го дае и второто ДиВиДи дет ноут да го доглеам! Иначе драган да ми даеш ти тоа Фул Метал Алехмист и Самураи Чемпло :)

Ииии од коа неам глеано нешо ново еј ке го убијам другар ми треба да ми го дае и второто ДиВиДи дет ноут да го доглеам! Иначе драган да ми даеш ти тоа Фул Метал Алехмист и Самураи Чемпло :)
Ќе причекаш да зеам нов DVD режач. Ми рикна стариот.

Ќе причекаш да зеам нов DVD режач. Ми рикна стариот.
Чекам ја до тогаш ќе си глеам Нинџа Скрол :) Ако евентуално пак зимаш римувабл намини да ти стаам и тебе Нинџа Скрол :)

Чекам ја до тогаш ќе си глеам Нинџа Скрол :) Ако евентуално пак зимаш римувабл намини да ти стаам и тебе Нинџа Скрол :)
Не ми треба Removable, стариот неможе да реже, ама може да чита.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom