ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Супер блог...А што имаш гледано од страна на sci-fi,supernatural,horror...

Опасно блогче нели!...Хмм..ако гледаме,се во едно купче да има се...Trinity Blood,Ghost Hound,Ghost Hunt,Claymore...друго не ми текнува сега...Bleach не го ставам во таа категорија баш,иако ми е најомилена manga & anime.И Vampire Knight е исти случај. :).Повеќе сакам манги да си читкам! :)

@Lea-chan: ЈАс едвај чекам да завршат со "airing" Code Geass 2 i Macross Forntier па да си најдам torrent со добар sub - има нешто во собирањето кутии, и кутии, и дискови и дискови аниме... битно, генерално - се разбираме :)

И да ти кажам веќе се и пред крај...Kaj Code Geass веќе се почна да се разоткрива така да...и кај Macross е нешто слично...

picture.php

Omileni mi se Sailor Uranus i Sailor Neptun...
Sailor Moon 4ever in my :cheeky2:...

All time favorites mi se:
Full Metal Alchemist
Berserk
Dragon Ball Z
Gun Grave
Elfen Lied

Momentalno gleam Code Geass R2 i Blassreiter, ako znae nekoj od Blassreiter kaj mozam da gi najdam od 12-15 epizoda so angliski prevod neka mi pise.

Inace imase nekoj napisano za zbunuvacko anime, mene najvise me zbuni Gantz a i nekako najzabegano mi bese.

A da be ke zaboravev :D definitivno najdobro anime na site vreminja:
Gall Force: Eternal Story

Da, gi imam 3te dela, ti pisav msn na pm, staj me ako sakas da se dogovorime da ti gi dadam.

Аниме

Ајде тука сите давајте предлози за аниме шо би требало да го глеаме :) Некое шо вас ви се свиѓа за сите да видиме дали е ок :)

Немојте одма со Dragon Ball Z и Naruto :) Тоа сите глеале...

Мој предлог е да ѕирнете Death Note или пак Ninja Scroll :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom