Интер - Јувентус, Дерби на Италија, (2:0)

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши дербито? (или, да се преброиме...)

• Вкупно гласачи
    178
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јувенташи...не се лажете самите дека сте играле добро до црвениот картон и дека ако не бил истиот,ќе била друга приказна.Вие игравте само првите 7 минути,кога и ја помислив дека ќе не растурите.После 7те минуте бивте ставени во шише,т.е голот висеше,кога-тогаш ќе го примевте.
И првите 3-4 минути од второ,исто така игравте...а после знаеме што се случи.
Заслужена победа на Интер која можеше да биде повисока доколку Ето и Милито беа на ниво.

То е то заслужена победа иако натпреварот според мене не беше кизнај што..т.е. интер како дел од играчите да се чуваа за со барса а јувентускако да дојдоа за нерешено со пристапот(дел секако не сите)....а не знам зошто го споменуваат сите црвениот картон на момо кога и кога бевме рамноправни повтрно интер ствараше шанси и беше подобар противник..:toe:..за головите, на мајкон беше одличен гол а на ето беше правда за претходно промашените шанси посебно на милито:kesa: кој тотално се избрука :toe:
Победа си е победа ама и стварно смешно ми беше со оптимизмот на дел од јувенташите кои очекуваа дека ќе ја прекинат серијата на Мур на домашен терен со онаков мизерен тим што го имаат
П.С Мело:kesa: Киелини:bravo:

еее тука е договорот.Му вика брат дај напрај црвен мора да тепаме после имаш награда од Масимо :pos2:

FC+Internazionale+Milano+v+Juventus+FC+Serie+dmGspqE8uSGl.jpg

Фудбалска лекција, автор Маикон. Заслужена победа на Интер, криво ми е што не тепаа со повеќе разлика, бар Деко да ги фатеше сите ливчиња :)

Форца Интер !!!

еее тука е договорот.Му вика брат дај напрај црвен мора да тепаме после имаш награда од Масимо :pos2:

FC+Internazionale+Milano+v+Juventus+FC+Serie+dmGspqE8uSGl.jpg
Abe veke Sissoko ne mi e omilen igrac pretera so ovoj crven, se somnevaam deka "crnecot" e prodadena dusa :toe:.................4EVER BIANCONERO

Abe veke Sissoko ne mi e omilen igrac pretera so ovoj crven, se somnevaam deka "crnecot" e prodadena dusa :toe:.................4EVER BIANCONERO
ќе видиме што ќе прикаже во последните 3 меча бидејќи 1 е казнет а ако дојде Рафа тешко дека ќе најде место

Па воздржете се со пишување една недела и онака не ви стојат аватариве:pos2:. Не знам како прифативте да се кладите кога знаете за што тим навиваме (за к*р не ги бива сезонава). Додуша јас никогаш не би се кладел, дури и да се најјаки на свет. Не сакам ни случајно да носам аватар од туѓ тим.:toe:

Па воздржете се со пишување една недела и онака не ви стојат аватариве:pos2:. Не знам како прифативте да се кладите кога знаете за што тим навиваме (за к*р не ги бива сезонава). Додуша јас никогаш не би се кладел, дури и да се најјаки на свет. Не сакам ни случајно да носам аватар од туѓ тим.:toe:
Jebiga 1 nedela :jaj:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom