Интер - Јувентус, Дерби на Италија, (2:0)

Како ќе заврши дербито? (или, да се преброиме...)

• Вкупно гласачи
    178
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
M

mercenary

Гостин
Јувенташи...не се лажете самите дека сте играле добро до црвениот картон и дека ако не бил истиот,ќе била друга приказна.Вие игравте само првите 7 минути,кога и ја помислив дека ќе не растурите.После 7те минуте бивте ставени во шише,т.е голот висеше,кога-тогаш ќе го примевте.
И првите 3-4 минути од второ,исто така игравте...а после знаеме што се случи.
Заслужена победа на Интер која можеше да биде повисока доколку Ето и Милито беа на ниво.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
То е то заслужена победа иако натпреварот според мене не беше кизнај што..т.е. интер како дел од играчите да се чуваа за со барса а јувентускако да дојдоа за нерешено со пристапот(дел секако не сите)....а не знам зошто го споменуваат сите црвениот картон на момо кога и кога бевме рамноправни повтрно интер ствараше шанси и беше подобар противник..:toe:..за головите, на мајкон беше одличен гол а на ето беше правда за претходно промашените шанси посебно на милито:kesa: кој тотално се избрука :toe:
Победа си е победа ама и стварно смешно ми беше со оптимизмот на дел од јувенташите кои очекуваа дека ќе ја прекинат серијата на Мур на домашен терен со онаков мизерен тим што го имаат
П.С Мело:kesa: Киелини:bravo:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
еее тука е договорот.Му вика брат дај напрај црвен мора да тепаме после имаш награда од Масимо :pos2:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Фудбалска лекција, автор Маикон. Заслужена победа на Интер, криво ми е што не тепаа со повеќе разлика, бар Деко да ги фатеше сите ливчиња :)

Форца Интер !!!

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
еее тука е договорот.Му вика брат дај напрај црвен мора да тепаме после имаш награда од Масимо :pos2:

Abe veke Sissoko ne mi e omilen igrac pretera so ovoj crven, se somnevaam deka "crnecot" e prodadena dusa :toe:.................4EVER BIANCONERO

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Abe veke Sissoko ne mi e omilen igrac pretera so ovoj crven, se somnevaam deka "crnecot" e prodadena dusa :toe:.................4EVER BIANCONERO
ќе видиме што ќе прикаже во последните 3 меча бидејќи 1 е казнет а ако дојде Рафа тешко дека ќе најде место

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Па воздржете се со пишување една недела и онака не ви стојат аватариве:pos2:. Не знам како прифативте да се кладите кога знаете за што тим навиваме (за к*р не ги бива сезонава). Додуша јас никогаш не би се кладел, дури и да се најјаки на свет. Не сакам ни случајно да носам аватар од туѓ тим.:toe:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Па воздржете се со пишување една недела и онака не ви стојат аватариве:pos2:. Не знам како прифативте да се кладите кога знаете за што тим навиваме (за к*р не ги бива сезонава). Додуша јас никогаш не би се кладел, дури и да се најјаки на свет. Не сакам ни случајно да носам аватар од туѓ тим.:toe:
Jebiga 1 nedela :jaj:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom